• barbara cappochin foundation award

    Environment, Environmental Design

    zlgdesign is proud to receive the 2007 International Barbara Cappochin Foundation Special Prize Award for their BOH Cameron Highlands Visitor Centre. The building is located in the Highlands Tea Estate of Malaysia.

    The International Biennial “Barbara Cappochin” Prize for Architecture is launched in Paris. The purpose of the Foundation is to remember Barbara, a young student of the Faculty of Architecture I.U.A.V of Venice by promoting high quality architecture. This quality can only be obtained if the three essential figures, the Contractor, the Designer and the Constructor, work together to identify that thin line that connects life and architecture, by focusing on choices, ideas and materials in order to attain high quality results. This is the objective of the Foundation.

    zlgdesign | bohvisitorcentre | contact

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel