• Europas opsving er svag, advarer ECB

  Community, Industrial Design

  Image6_432_

  Den Europæiske Centralbank sagde onsdag, det var klar til at sænke renten, eller indsprøjte mere billige kontanter i banksystemet, at forhindre en skrøbelige økonomiske opsving fra bliver blæst ud af kurs.

  ECB holdt sine vigtigste rente uændret på et rekord lavt på 0,5%. Men centralbankdirektørerne drøftede muligheden for et snit, givet en række trusler: svag udlån til husholdninger og virksomheder, lav inflation og en stærk eurokurs, der kunne vejes på eksport.

  "Vi se dette opsving som svag, som skrøbelige, som ujævn," fortalte ECB 's formand Mario Draghi reportere. "Der var en diskussion og nogle guvernører observeret forbedringer i økonomien ikke berettiger denne diskussion, at andre mente, at diskussionen var berettiget," sagde han. Eurozonen GDP voksede med 0,3% i de tre måneder endte juni 30, markerer det første kvartalsvise ekspansion i 18 måneder. Og mens business følelser er forbedret yderligere siden da, tyder de seneste udlæsning af industriproduktionen vækst kan have svækket i tredje kvartal.

  Relaterede: Markeder juble som Italien krise svinder

  Arbejdsløsheden er blevet hængende på et rekordbeløb på 12%, og inflationen er faldet til 1,1%, måde nedenfor ECB's mellemsigtede mål niveau "under, men tæt på 2%".

  Se hele artiklen: http://Money.CNN.com/2013/10/02/News/Economy/Europe-ECB/ Læs flere artikler: http://www.goodreads.com/group/show/115483-the-corliss-group https://www.IBM.com/developerWorks/community/Blogs/305fb7b5-a688-4508-bc5a-addd8d960e01/?lang=ja

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel