• Corliss Online Financial Mag: Asennus Wall Street pelkoja Yhdysvaltain oletus

  Community, Industrial Design

  Corliss-logo5_432_

  Wall Streetin johtajien ilmaistuna asennus pelot tänään ja ensimmäinen laiminlyöty velkansa USA jatkoi Capitol Hill hallituksen showdown toisena päivänä umpikujaan. "On ennakkotapaus hallituksen shutdown, mutta ei ole tehty oletus," sanoi Lloyd Blankfein, toimitusjohtaja Goldman Sachs, presidentti Barack Obama ja Wall Street chief huippujohtajat. Hän vetoaa oletus uhka, jos Washington selkkauksista lainsäätäjät eivät sopia laajentamisesta lainanotto rajoitus mukaan 17 lokakuu.

  A odotettu kokouksessa keskiviikkoiltana välillä Barack Obama, John Boehner, republikaanien-edustajainhuoneen ja muut johtajat päättyi ilman edistytty.

  "Ne ei neuvotella," Herra Boehner sanoi, pysyvän Valkoisen talon ulkopuolella. "Jossain vaiheessa meillä avulla prosessin toiminut."

  Hetkeä myöhemmin, Harry Reid, top senaatin demokraatti, syyttänyt herra Boehner olla hyväksymättä "pelastusrengas", joka oli heitetty hänen tavalla, kun demokraattien lupasi aloittaa neuvottelut pitkän aikavälin budjetti kun republikaanien muutti siirtää "puhdas" lyhyellä aikavälillä talousarvioon, joka päättyi shutdown. Arvoisa Reid sanoi menojen tasoa, terveydenhuolto ja maatalous, muun muassa olivat pöydällä. Arvoisa Boehner hylkäsi tarjouksen. "Ystäväni John Boehner voi ottaa kyllä vastausta," Herra Reid sanoi.

  Kysyi, onko riski velan oletuksena, arvoisa Reid sanoi: "Uskon perusteella mitä olemme nähneet... [republikaaninen senaattori Ted] Cruz tilanne johti talon, olen sitä mieltä, että se näyttää nämä ihmiset menossa missä he haluavat mennä."

  Poliittinen kiistely tuli kuin Boston Federal Reserve puheenjohtaja Eric Rosengren sanoi keskeytymisestä luotettava hallitus tilastotietoja koska shutdown voisi lisäviivytyksiä "kartio" Fed: n kuukausittainen $85bn joukkolainojen osto-ohjelman.

  Se voisi "katkaista kauemmas tulevaisuuteen aikaa kun saamme todellista arviointia" kaupungin talouden tila,"hän sanoi. "Se tekisi minut yhtä valmiita poistamaan Majoitus, kunnes saimme hyvää tietoa," hän sanoi. Sulkeminen Yhdysvaltain hallitus alkoi lietsoa pelkoa tilanne vetää alas asuntoluottomarkkinoiden lisääntynyt vaikeuksien ensimmäistä kertaa Asunnonostajien haluavat saada lainoja. United Technologies tuli ensimmäinen iso yritys ilmoittaa lomautuksia seurauksena shutdown, 2000 työntekijöitä, jotka tuottavat Black Hawk helikopteri asianmukaisesti lähetetään palkattomalla maanantaina jos tilanne. Luku voi kiivetä yli 5000 työntekijää ilmailu-yhtymästä jos shutdown jatkuva tämän kuun jälkeen.

  Sammutus myös painoi Amerikan sydänmaalta. Viljelijöiden ja karjankasvattajiemme joutuivat väistymään indeksi hintoihin karju ja syöttölaite päässä CME, suurin Yhdysvaltain futuurit vaihtaa operaattoria. Köyhissä yhteisöissä Alabamassa päivähoito ohjelmien köyhien lasten suljettiin.

  Washington ei ole selvää sulatus Barack Obama ja jäsen Boehner frosty suhteita. Lausunto tyylinumeron Arvoisa Boehner julkaistu USA Today korotti aikaisemmin, slim mahdollisuuksia palata keskusteluja kaiuttimen ja herra Obama molemminpuolisen sopimuksen jokin käsitellään 2011, joka vähentäisi velan ja alijäämän kasvu vastineeksi velan enimmäismäärän välillä. Se teki erityisesti ole suoraa yhteyttä herra Obaman terveydenhuollon uudistuksia, jotka ovat olleet keskellä nykyinen pattitilanne ja velan enimmäismäärän.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel