• Morgon nedladdning: Företag Innovate snabbare eftersom de automatisera det

  Community, Audio/Visual Design

  Morgon nedladdning: Företag Innovate snabbare eftersom de automatisera det

  Source

  God morgon. Mjukvaruutveckling drivs av automation har höjde nivån för innovation på företag som LinkedIn Inc. och Shutterstock Inc. och hjälpte dem att få produkter på marknaden snabbare. Men automatisering av IT och utveckling är inte begränsat till tech företag. Det påskyndar över branscher tack vare tillgången på språk som Java, samt nya plattformar och verktyg. "Automation spelar en stor roll. En massa saker som gjordes tidigare manuellt nu skapas i en repeterbar och automatiserat sätt,"berättar Ford Motor Co. teknik överdirektör Vijay Sankaran CIO Journal. Automation effektivisering testning av nya IT-system, att minska den tid som krävs för att slutföra arbetet med ungefär en tredjedel, sade han.

  Automation leder också snabbare prototyper av det system, eliminera behovet av att göra en lista över vad programmerare tycker folk i affärsenheten vill, sedan skriva kod, dela resultatet med affärsenheten och gå tillbaka till göra justeringar. Nya visualiseringsverktyg gör det nu möjligt för det att träffa företagsledare och experimentera med software design i realtid, att reducera tiden till marknaden till några veckor eller månader, i stället för ett halvår, sade Mr Sankaran.

  Är du automatisera din det eller programvara utveckling? Och hur det fungerar för dig? Låt oss veta.

  Detroit's "katastrofala" det. Som Detroit börjar sitt slit genom konkurs, ber staden en federal domstol för att kunna spendera $80 miljoner för att se över sin "katastrofala" teknikinfrastruktur. Men detta belopp verkar liten jämfört med den massiva mängden verktygsutrustning behövs. Detroits tekniska system "är i desperat behov av uppgraderingar" med "väsentlig investering" skyldig "att börja vad kommer att bli en lång återhämtning", säger Kevyn Orr, stadens staten utsedda emergency manager, CIO Journal. Men Chip Gliedman, analytiker på Forrester Research Inc., säger att de 80 miljoner dollar är ett "plåster" som bara knappt "får dem i 2000-talet."

  DAGENS DET HANDLAR

  Baidu att köpa Netdragon's 91 trådlös för 1,85 miljarder dollar. Kinas Baidu Inc. sa att det har gått att köpa app store av Hong Kong-noterade Netdragon Websoft Inc. för 1,85 miljarder dollar i kontanter i vad skulle vara den största affären i Kinas det sektor, rapporterar Reuters. Baidus köp av 91 Wireless, en av landets tre bästa app butiker av månatliga användare, passar in i strategin diversifiering av Kinas största Internet-tjänsteleverantör. Baidu sade det förväntar sig att stänga affären av fjärde kvartalet i år.

  FitBit höjer $43 miljoner. FitBit, tillverkare av hälsa och fitness spårningsverktyg, har tagit upp $43 miljoner i riskkapital, som stora konkurrenter som Apple förbereder att ange fältet "bärbar teknik" FT rapporterar. Den senaste omgången inkluderar SoftBank Capital, SAP Ventures och Qualcomm Ventures och ger Fitbits totala finansiering till 96 miljoner dollar. Företaget använder ytterligare kapital för att bygga sitt team.

  TEKNIK NYHETER

  Tre toppchefer Zynga är ute. Zynga Inc.'s nya VD, Don Mattrick, meddelade en större omorganisation tisdag som inkluderar avgångar av tre toppchefer: chief operating officer David Ko, teknik chef Cadir Lee och chief människor officer Colleen McCreary, WSJ Evelyn M. Camillas rapporter. Under de nya ändringarna, kommer Mr Lee roll att delas mellan Nick Tornow, som nu har titeln chief technology officer, och Dorion Carroll, företagets informationschef. Zynga tillkännage inte planer på att ersätta Mr Ko eller hyra en ny chief operating officer.

  AOL VD ber om ursäkt över bränning av arbetstagaren. AOL Inc. vd Tim Armstrong utfärdas en ovanlig ursäkt till sin hela personal för det offentliga sätt där han sköt en medarbetare under en intern konferens samtal i fredags, rapporter NYT Leslie Kaufman. Fyra-punkt uttalande sade, "Jag skriver dig att erkänna misstaget jag gjorde i fredags under plåstret all-händer möte när jag sköt offentligt Abel Lenz." I sitt brev till personalen förklarade Mr Armstrong ytterligare anledningen till skottlossningen, säger konfidentiella möten inte skall bokföras och att Mr Lenz hade varnats tidigare inte att göra inspelningar. AOL sade att Mr Lenz inte skulle hyras tillbaka men att Mr Armstrong hade kontaktat honom för att be om ursäkt.

  Programvara som kapar besök YouTube avtäckt. Online utredare har upptäckt en ny typ av programvara som är kapning användares besök på YouTube och infoga ett extra lager av annonser-varav ladda skadliga program på användarnas datorer, rapporterar att FT Emily Steel. Upptäckten ger ytterligare bevis för tillväxten av digital reklam bedrägeri. Med namn som lätt YouTube Video Downloader och bästa Video Downloader erbjuder de nya produkterna användare möjlighet att ladda ner och spara videos från Google Inc.'s YouTube, snarare än stream videor direkt från webbplatsen. Men när användare installerar programvaran – som sker i form av en browser plug-in – extra annonser börjar visas när de senare besöker YouTube, enligt Spider.io, en London-baserade startup som spårar digital reklam bedrägeri.

  Windows XP: s pension blir hacker himlen. Cyberbrottslingar är Bank dagen april nästa år när Microsoft Corp slutar att lappa Windows XP zero-day sårbarhet inför OS för utfasning. SANS tränare Jason Fossen berättar Computerworld's Gregg Keizer att hackare sannolikt kommer att hålla noll-dag mellan nu och den 8 April, 2014, sedan sälja dem till brottslingar. "När någon upptäcker en mycket pålitlig, distans körbara XP sårbarhet, och publicerar det idag, Microsoft kommer lapp den i några veckor," sade Mr Fossen. "Men om de sitter på en sårbarhet, priset för det kunde mycket väl dubbla."

  Icahn tar "stora" tugga av Apple lager. Aktivist investeraren Carl Icahn sade tisdag på Twitter att han har tagit en "stor" position i Apple Inc., rapporterar WSJ'S Anna Prior. "Vi har för närvarande en stor position i Apple," sade Mr Icahn via sin Twitter-konto. "Vi anser företaget att vara extremt undervärderad." Tweet lagt mer än 17.26 miljard dollar till Apples Börsvärde, lägger BusinessInsider, med lager över 5,7% till $494 en andel av sent på eftermiddagen.

  System gå för Cisco att leverera goda resultat. Analytiker räknar Cisco Systems Inc. att leverera ett starkt kvartal när den rapporterar resultat idag, säger alla saker D Arik Hesseldahl. Konsensus är att Cisco kommer tjäna 51 cent per aktie. Men ett wildcard, sade han, kan vara den kvarstad inverkan på statsutgifterna tech. Cisco gör mycket affärer med den amerikanska federala regeringen. Vi hittar snart nog.

  Mer anslutna bostäder, mer problem. Som kort tid alla pratat om att hitta inhemska bliss med touch av en iPhone var kul. Men idag, efter berättelser av hackade smart toaletter och TV, Internet-anslutna hemmet låter mer som "Huset på Haunted Hill." MIT Technology Review Rachel Metz spår två säkerhetsexperter på Trustwave Holdings som har gjort det sitt uppdrag att informera hem-enhet beslutsfattare att deras produkter är hackable. "Det varierar från enhet till enhet, men en röd tråd med en massa av dessa enheter är de inte kräver någon autentisering alls, säger Daniel Crowley, om säkerhet synder som begås av vissa företag.

  Surface RT en "ren katastrof," säger rättegång. En advokatbyrå har lämnat in en grupptalan mot Microsoft Corp hävdade företaget visste, men inte berätta, investerare som dess Surface RT venture har varit en "ren katastrof." Robbins, Geller, Rudman, & Dowd söker ersättning för skador för alla Microsoft lager inköpare mellan den 18 April, 2013 och 18 juli, rapporterar alla saker D John Paczkowski, som också ytor denna guldklimp från rättegången: "vad svarandena visste, men underlåtit att avslöja att investerare, var dock att Microsofts razzia i tabletten marknaden var en ren katastrof, som lämnade det med en stor ackumulation av överskottövervärderad Surface RT inventering. "

  CloudPhysics får 10 miljoner dollar för att underlätta driftsättning av VMware. CloudPhysics, ett moln-baserade företag som använder analytics för att övervaka VMware Inc. distributioner, nyligen tog i $10 miljoner i serie B finansiering, rapporterar GigaOm s Barb Darrow.

  NSA berör"" mer av Internet än Google. National Security Agency sa fredag det utvärderar 0.00004% av Internet data dagligen, en siffra som motsvarar storleken på en krona på en basketplan, med domstolen som representerar den globala kommunikationsmiljön. I Ars Technica explicates Sean Gallagher siffran, säger liten dime är 29.21 petabytes, mer data än Google behandlar dagligen. Det är motsvarigheten till den trafik som passerar flera stora Internet utbyte varje dag,"skriver han. "Det uppgår ungefär till 2,77 terabit per sekund – mer än det genomsnittligt dataflödet på Equinix utbyte nätverk, CoreSite Any2 utbyte, New York International Internet Exchange, och Seattle Internet Exchange kombineras."

  BlackBerry kris dredges upp smärtsamma Nortel minnen. BlackBerry Ltd: s nuvarande oroligheterna påminna Bloombergs Crayton Harrison och Gerrit De Vynck för Nortel Networks Corp, en annan kanadensiska telekommunikation spelare som en gång dominerade sin industri. Innan att förklara konkurs och sedan sälja sina andelar, Nortel hade årliga intäkter på $28 miljarder, och på topp hade 93,000 anställda i 150 länder. Bloomberg noterar att det spekuleras de kanadensiska investerare, att komma ihåg hur deras regeringen tillåtit Nortel tillgångar att lämna bolaget, kunde bandet tillsammans för att förvärva BlackBerry. Men Nortels nedläggningen var mestadels självförvållade, orsakas av dålig bokföring. "BlackBerry har inte balansräkningen problem – de har en brist på kunder," sade Ian Nakamoto, forskningschef vid MacDougall, MacDougall & MacTier Inc. "vad kan Ottawa? Få människor att köpa mer BlackBerrys? Det finns inget de kan göra."

  Men vänta... BlackBerry Bekantgör Ny telefonerna. 9720 Bär en likhet med dess populära kurva anordning för flera år sedan, har ett tangentbord och körs på BlackBerry 7.1 OS trädde ikraft före dagens BB10. "Det verkar som något som borde ha annonserats i 2008 — inte idag när BlackBerry kämpar för att förbli relevant," skriver Venturebeat's Devindra Hardawar. Telefonen kommer att släppas i Asien, Latinamerika och Europa.

  Titt ut BlackBerry, Nordkorea gör nu smartphones. Eremit rikets statliga byrån säger landet gör nu smartphones. Telefonen har en pekskärm och en "hög pixel" kamera. Men redaktören för Nordkorea Tech webbplats säger CNN: s Katie Hunt att telefoner, dubbade "Arirang," sannolikt tillverkade i Kina och levereras.

  ALLT ANNAT DU BEHÖVER VETA

  Justitiedepartementet flexar sina antitrust muskler. Det amerikanska Justitiedepartementet överraskning flytta att stoppa sammanslagningen av American Airlines moderbolag AMR och US Airways sätter bromsarna på branschens rush att konsolidera — och det kunde dash AMRS förhoppningar om spännande konkurs när som helst snart, rapporterar WSJ. Om fusionsplanen faller, skulle det förlänga AMRS vistelse i kapitel 11, möjligen till sena 2014. Bolaget skulle ha att komma upp med en ny plan för omorganisation, revidera sina ekonomiska prognoser och omförhandla med obligationsinnehavare, fackföreningar och andra fordringsägare — som skulle ta tid. Justitiedepartementet talan också understryker den nyligen aggressiv strategin av antitrust division, säger NYT.

  Oracle CFO är undantag från regeln i ersättning. Av de fem bäst betalda chefer på S & P 500 företag förra året, 198 var kvinnor – 8% procent av totalen. Men de hög-läsförmåga i genomsnitt tjänade $5,3 miljoner, 18% mindre än män, data sammanställts av Bloomberg Visa. Toppade den ersättning ranking av kvinnliga chefer var Oracle CFO Safra Catz med 51,7 miljoner dollar och Yahoo VD Marissa Mayer med 36,6 miljoner dollar. Medan båda fick högre ersättning än några kamrater, är deras exempel mer undantag än regel. När det gäller finansiering chefer rapporterar där 50 kvinnliga CFOs rangordnades bland de fem högsta betalda chefer i S & P 500 företag förra året, Bloomberg. Familj Dollar CFO Mary Winston fick $1,1 miljoner i ersättning för räkenskapsåret som slutade augusti. För finanspolitiska 2013, kommer hon göra uppskattningsvis $1.3 miljoner, om hon träffar sin bonus mål. Den genomsnittliga CFO ersättningen förra året på fyra rabatt återförsäljare med försäljning strövande från $2.1 miljarder till $16 miljarder var $2,1 miljoner.

  Microsoft, IBM topp lista över tech företag med stora utomeuropeiska vinst drag. När det gäller politiskt provocerande frågan om amerikanska företag innehar vinster utomlands, två tech företag få lejonparten av uppmärksamhet och skulden för öva: Apple och Cisco Systems, skriver Bloomberg Jordan Robertson. Det beror på att deras VD, Tim Cook och John Chambers, har varit bland de mest högljudda lobbyisterna för en skatt semester. Men Apple och Cisco är inte de största hoarders av utländska kontanter. Enligt Bloomberg ranking tillhör skillnaden Microsoft och IBM. Microsoft hade 76,4 miljarder dollar och IBM hade 44,4 miljarder dollar i utländska vinster på sina böcker 2012 som var obeskattade av USA Företag som följdes av Cisco, med 41,3 miljarder dollar, och Apple, med 40,4 miljarder dollar.

  Euroområdet återvänder till tillväxt. Euroområdets BNP kom i 0,3% högre än under de första tre månaderna av året – den snabbaste expansionen sedan de första tre månaderna av 2011, WSJ rapporter. EU: s återgång till tillväxt efter sex raka kvartal sammandragning drevs av Tyskland, som spelade in den snabbaste utvidgningen bland stora utvecklade ekonomier under kvartalet. Mot förväntningarna som många ekonomer spelat den franska ekonomin också sin roll. Men en ännu större källa till överraskning var Portugal, där ekonomisk verksamhet plockas upp av 1.1%—by långt in den starkaste tillväxten i Europa. Portugal är det tredje året av en internationell räddningsaktion, och dess retur till tillväxt på ett avgörande sätt kommer att uppmuntra euroområdet beslutsfattare att tro det kan bli ekonomiskt oberoende nästa år som planerat. Ekonomierna i Österrike, Estland, Belgien, Slovakien och Finland också expanderat. Ekonomierna i Italien, Spanien och Nederländerna minskade, men mindre kraftigt än under första kvartalet.

 • Hej där, läste jag dina Bloggar regelbundet. Din humoristiska stil är kvick, keep it up! du lyckas göra ett allvarligt ämne som internet-teknik och cyber crime ett roligt ämne att läsa. Imponerande.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel