• Michael Thomas, Investment Hoofd Hendren Group, tot 6 Annual Research Conference Capana in juli Woon

  Communication, Environmental Design

  Michael Thomas, Investment Hoofd Hendren Group, tot 6 Annual Research Conference Capana in juli Woon

  “ De Chinese Accounting Hoogleraren 'Association of North America (Capana) breidt haar uitnodiging aan zowel leden als niet-leden om papieren te leggen aan haar komende zesde jaarlijkse onderzoek conferentie in Hongkong zal worden gehouden op 7-9 juli, 2013. Michael Thomas, Hoofd Beleggingen Analyse van Hendren Group, zal is gepland om de conferentie bij te wonen. “

  (1888PressRelease) 5 juni 2013 - De conferentie wordt gesponsord door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de Universiteit van Hong Kong. Papers in alle gebieden van de boekhouding met behulp van alle beschikbare methodieken zijn welkom. De conferentie wil boekhoudkundige wetenschappers uit de hele wereld samen te brengen om een aantal kwalitatief hoogwaardige research papers bespreken.

  Hendren Group telt tal van effectieve technieken zoals fundamentele en kwantitatieve analyse in zijn eigen benadering van onderzoek. Zij hoopt om actief deel te nemen aan deze conferentie om zijn vermogen om te helpen bouwen duurzame welvaart voor haar klanten te verbeteren. Het zal ook dienen als locatie voor het testen en meten zijn eigen bewezen track-record van succes tegen andere collega-beleggingsprofessionals.

  Ongeveer 8 papers zullen worden geselecteerd voor presentatie op de conferentie. Ingezonden papers moeten goed ontwikkeld, maar in een stadium waar ze kunnen nog steeds profiteren van deelnemers aan de discussie '. Het formaat van de presentatie moet vergelijkbaar met een gewone workshop, behalve dat er een discussiant voor elk papier.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel