• Rochia clasica de mireasa da nota de eleganta

  Well-being, Audio/Visual Design

  Fiecare fata doreste ca ziua nuntii sale sa fie cit mai frumoasa. Din aceasta cauza alege cu grija invitatii, decoratiunile, muzica, rochia si coafura. Fiind un eveniment foarte important, despre care va povesti pina si nepotilor, sunt foarte atente sa nu faca nici o greseala care sa dauneze marelui eveniment. Avind in vedere acest lucru marii designeri le usureaza, in 2012, munca celor care sunt in pragul casatoriei, propunindu-le o gama variata de modele de rochii de mireasa. Printre aceste rochii de mireasa, promovate in acest an, se numara si rochia din povesti.

  Acest model de rochii de mireasa printesa combina o serie de materiale bogate cu pietre pretioase. Aceste rochii de mireasa printesa sunt realizate din satin, tul sau tafta si sunt ornate cu cristale Swarovsky sau cu diamante. Frumusetea acestor rochii de mireasa printesa este subliniata si de forma acestora prin care se pune in evidenta silueta si frumusetea miresei.

  Pentru astfel de rochii de mireasa printesa se mai propune alegerea unei rochii de volum a carei culoare sa fie diferita de alb, eventual roz sau piersica. Tot in acest an designerii propun, pentru cele care-si doresc o nunta moderna, rochii de mireasa scurte si fara mineci, care sa puna in evidenta picioarele miresei.

  Acest model de rochii de mireasa se accesorizeaza cu bijuterii si manusi. Se recomanda ca parul sa fie strins, scotindu-se astfel in evidenta frumusetea umerilor. Sunt femei care doresc sa scoata in evidenta personalitatea lor. Pentru acestea designerii au conceput rochii de mireasa mai sobre care nu dezvaluie prea mult din latura fizica, doar citeva atuuri pe care mireasa mizeaza. Aceste rochii de mireasa sunt realizate din dantela si sugereaza intelepciune.

  Pentru cele care doresc sa fie regine in acea seara s-au realizat rochii de mireasa senzuale, care au spatele gol, care sigur vor face din mirese adevarate regine. Foarte multe fete se gindesc cu nostalgie la nuntile mamelor sau bunicelor. Iata de ce, in acest an desingnerii au realizat rochii de mireasa in stil retro.

  Realizate din satin dantela si matase, accesorizate cu o curea neagra de catifea au un farmec retro deosebit. Dar dintre toate rochiile de mireasa se pare ca cele mai preferate sunt cele sexy. Prevazute cu un decolteu generos la spate aceste rochii de mireasa fac din mireasa o persoana sexy si provocatoare. Acest model indrasnet se potriveste in special acelor femei care combina senzualitatea cu originalitatea.

  Nu in ultimul rind, desingnerii propun ca model de rochii de mireasa, rochia clasica. Aceasta este obligatoriu alba, iar in partea de jos este voluminoasa. Acest model de rochie de mireasa se potriveste oricarei femei. Ea impune prin simplitate si scoate in evidenta frumusetea naturala la mireasa.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel