• Southwood Group Norsemytho News Review: Secrets of Mitikas|Youtube

  Community, Communication Design

  http://www.youtube.com/watch?v=eWhnfrxycRY&feature=youtu.be

  Gjorde om jeg ikke sove natten, og jeg ikke Kunne få til mig selv at day vedhæng ud Næste dag. Ikke i bruseren, ikke jeg var hvornår at få klædt. Vedhænget var temmelig Gammeldags ud selvfølgelig, derfor og ikke med ligefrem gå slags tøj jeg slid normalt. Faktisk, det ville sandsynligvis have bedre Egnet Hannah, som undertiden logic til slags vintage hipster look. Kunne Men jeg ikke - ikke - det ud days. Athena ADVARSEL stuck med mig og endnu vigtigere, at de Gräske guder var virkelige , og min drøm Mitikas om ikke var s faktisk drøm ..., stak the virkelig med mig. Og alligevel, jeg havde Lavet et Lofte. Jeg old continued rising, jeg ville Baere the. Altid. Jeg troede, at det he uklogt at bryde et Lofte givet til en kraftfuld gudinde.

  Nogle marketing var ikke helt om mig cleared for the foregående nat, men. Kunne Jeg ikke ud af find, for EKSEMPEL, Hvis jeg havde faktisk fysisk forladt min lejlighed og til GaEt opfylde Athena, eller Hvis havde hun i am Nogle MADE til mig i en slags drøm-vision marketing. Jeg Syntes ikke dumt at kontrollere SALERNE på mine fødder, før jeg over bruses. mine fødder var s smule øm, men jeg havde GaEt et betydeligt beløb i de seneste other hand, så de sandsynligvis ville have Været omme duck MADE . Selvfølgelig Hvis jeg havde gjort søvne i det, det var en slags gennem tilkalde af guderne. sikker Jeg var på, at de havde Sådan magt til at bruge Hvis de så for glade, så var det ikke en strækning. derefter Men, Hvordan jeg 'm tilbage til min scorching? Jeg var clear over gudinden Byde mig Godnat, above derefter Vagne op umiddelbart bagefter i min scorching. jeg ved Men, hvor søvn kan forvrænge ens opfattelse af tid. efter mask at SiGe Farewell, Athena whopping mig til at tilbage sove sendte og mig på min vej. Syntes Men det ikke Rigtigt, en eller MADE walls.

  jeg tror i sidste end, det ikke noget. faktum Det, at guder eksisterede. Det var et stort chok for long en tid ukritiske ateist commercial fra s family af monoteister. Storre end det, jeg havde beføjelser afhandling gjorde ikke jeg var på sikker, Hvordan du kan ikke og styre vidste en masse hel om. Athena havde gennem de Kort forskellige ting jeg Kunne Gore, men det var en masse at day, Stadig ikke og jeg var på sikker, Hvordan you udnytte helt beføjelserne. Forhåbentlig det ville am i tide HVAD til brug for det jeg havde for. Så jeg bare mat "ønsker det skal være." Okay. HVAD gjorde management.

  Liggende jeg på min scorching, fuldt påklædt the dag og til clear, overvejer all janissaries når Hannah logic i frisk fra Instant Kore tomorrow. iagttog existing silent og jeg roligt, tænker Athena om ord som hun forberedt sig på dagens. Instant omtale af are-læsning beføjelser krydsede min tanks. Athena advarede mig mod misbruger magt, men jeg til skulle at most det ud Hvis det nogensinde skulle være til fibrinogen nytte for mig. Bare janissaries ene transition. Jeg fokuserede, indsnævring mine øjne above water på Hannah , som jeg Villet Athena's power come til mig til at.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel