• Cyber terror virus "set å doble innen år" | CHEFTALK

  Communication, Communication Design

  Capture_432_

  http://www.cheftalk.com/t/75317/an-abney-associates-hong-kong-security-warning-cyber-terror-virus-set-doble-innen-r

  Cyber terror virus "set å doble innen år", an abney associates hong kong security warning

  London - antall unike virus og feil opprettet for å angripe IT-systemer av verdens banker, verktøy og regjeringer vil doble i år, en ledende cyber sikkerhetsekspert har advart.

  Organisert kriminalitet og cyber terrorister bruker stadig skadelig programvare eller malware, å stjele penger, stjele bedriftens informasjon og angrep kritisk infrastruktur.

  Sør-Korea har skylden kommunistiske nord for at et angrep forrige måned som stengt minibanker og kringkastere, mens liker av BP, Mitsubishi, og Google har lidd av cyber-angrep.

  Men kan de beregnede kostnadene for £27bn for cyber-kriminalitet til den britiske økonomien ennå øke. Bill Conner, administrerende direktør og president på USA-basert det sikkerhetsfirmaet Entrust, advarte at ved starten av året var det 300 000 varianter av malware blir opprettet hver dag, med sin innsats er at dette vil være minst 600 000 innen utgangen av 2013.

  Dette vil beholde den nåværende trenden, som det var bare 120 000-150 000 varianter døgnet blir oppdiktet begynnelsen av 2012. Mr Conner fortalte The Independent: "det er et volum problemet, og du har et problem med kompleksitet. Ny malware er mye vanskeligere å opphøre seg uopphørlig, som med brannmurer.

  "Så, i det siste var det som om du kunne bygge en vollgrav rundt slottet og holde de slemme gutta og sette ned Vindebro når du ønsket å la de gode gutta. Problemet nå er at de slemme gutta er allerede i Tower of London, bare hvor kronen juveler er."

  Mr Conner lagt at han ikke tror at banker eller andre bedrifter hadde vært i stand til å beregne nøyaktig hvor mye penger de mister på grunn av cyber-kriminalitet.

  USA og Kina i går enige om å samarbeide om å forebygge cyber-angrep gjennom en felles arbeidsgruppe. Kineserne har ofte blitt tvunget til å benekte at staten har støttet mange av cyber-angrep som har vært anklaget for å ha sin opprinnelse fra landet. -Independent

  Cyber terror virus "set å doble innen år", an abney associates hong kong security warning

  Kilde : http://www.iol.co.za/scitech/technology/security/cyber-terror-viruses-set-to-double-within-year-1.1500263#.UWyzuqLU8aF

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel