• Hong Kong firmaet på kjernen av svindel | hong kong cruse associates tax review

    Community, Communication Design

    http://www.scmp.com/news/hong-kong/article/1207272/hk-firm-core-fraud-sparked-investigation-tax-havens

    En stor trove av skatteparadis data avdekket ved den internasjonale Consortium av undersøkende journalister (ICIJ) er et resultat av en tre-års etterforskning av sin direktør, Gerard Ryle, i en av Australias største svindel. At svindel involvert en Hong Kong-baserte firmaet kalt ildkraft International og offshore havner. Gjennom tilkoblinger med australske myndigheter, ble regjeringene i Storbritannia, Russland, Romania og andre nasjoner overtalt til å tro ildkraft hadde løsninger på global oppvarming og energikrise. Etter at svindel ble oppdaget, ble Ildkrafts Australian operasjoner likvidert i 2008.

    Bla ned for live tweets Australske etterforskningen gitt en av de største samlingene av lekkasje data samlet inn av journalister, sa ICIJ. Offshore informasjonen utgjorde mer enn 260 gigabyte av data og mer enn to millioner e-postmeldinger. Dataene stammer i 10 offshore jurisdiksjoner, inkludert British Virgin Islands (BVI), Cookøyene og Singapore. Det inkludert detaljer om mer enn 122,000 offshore selskaper eller stiftelser og 130 000 poster på folk og agenter som kjører, eier, dra nytte av eller skjule bak offshore selskaper. Et stort antall posisjoner er holdt av "kandidat direktører", mennesker som, for en avgift, låner deres navn som office innehavere av selskaper som de vet lite om. Det er en juridisk enhet som er mye brukt i offshore verden. Hvis du vil analysere slike en trove av informasjon, brukte ICIJ etterforskere tekst henting programvare stand til å håndtere store mengder data. "Jeg er overrasket over de fikk informasjonen, fordi det er egentlig ganske beskyttet," sa John Bruce, direktør for operasjoner på Hill & Associates, en Hong Kong-risikorådgivning. Utover de nominerte, som ofte ikke var de reelle eierne av en offshore-selskap, offshore-selskap poster ikke røpe faktiske aksjonærene, Bruce sa. "Det er veldig vanskelig å spore BVI selskaper." Det var sannsynlig at noen vestlige regjeringer var støtter ICIJ-sonde, sier Hugo Williamson, administrerende direktør i oppløsning risikogruppen, en britisk risikorådgivning. "Det er en bredere historien her. Det er en felles innsats av vestlige regjeringer å jage høy-net-worth individer som er unngår avgifter gjennom offshore havens." Den euro-sone gjeldskrisen har tvunget noen vestlige regjeringer å prøve å lindre deres gjeld med skjulte vell av de rike som hadde unngått skatt gjennom offshore havens, sa Williamson. "Den britiske regjeringen tvinger offshore jurisdiksjoner å synliggjøre beholdningen av UK-baserte individer." Hong Kong eierstyring og selskapsledelse aktivist David Webb sa: "siden den globale økonomiske krisen i 2008, vestlige regjeringer har vært mer interessert i å slå ned på folk som er unngå skatt i offshore havner. Det er mer internasjonalt samarbeid enn før." Men var Bruce skeptisk at regjeringer var bak ICIJ etterforskningen. Det var sannsynlig å eksponere folk i nærheten noen regjeringer, sa han, "så det ikke er regjeringen-drevet".

    Related Info: Article: http://www.behance.net/gallery/financial-cruse-and-associates-news-report-Bitcoin/8007339 Video: http://www.slideshare.net/jaysonwelling/internasjonale-cruse-og-associates-hong-kong-budsjett-tar-sikte-pa-a-utvide-fondet-industri-med-skatteincentiverblogger

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel