• REDAKSJONELT: U.S. ikke råd til å senke sin vakt på cybercrime, krigføring

  Communication, Communication Design

  http://www.lehighvalleylive.com/opinion/index.ssf/2013/03/editorialus_cantafford_to_lo.html Cybercrime og cyberspying har blitt daglig forekomster. De fleste amerikanere er kjent med rapporter om hackere nysgjerrige til økonomiske og personlige data, sammen med kinesiske kilder infiltrere amerikanske bedrifter på jakt etter forretningshemmeligheter. To uker siden President Obama gikk offentlig på behovet for å styrke beskyttelse mot disse former for tyveri og snusing, og bedt om Kina å politiet seg selv.

  Cyberwarfare, men er en annerledes og mer farlig dyr, i henhold til nasjonal sikkerhet tjenestemenn som vitnet før Kongressen denne måneden. James Clapper, landets øverste etterretning offisielt, fortalte Senate Intelligence Committee han nå anser cyberattacks som er mer av en trussel enn andre typer terrorisme nasjonen har fokusert på siden 2001. Mest illevarslende signalene kommer fra land som Iran, sa han, i stedet for Russland eller Kina, som har teknisk raffinement til å engasjere seg i all-out cyber bekjempe.

  Mens alle nasjoner er sårbare for angrep som kan forstyrre cellen telefonkommunikasjon, verktøy og andre datanettverk, han og andre sikkerhetseksperter sa de ikke tror Iran, eller al-Qaida spinoffs har evnen til å forstyrre USA infrastruktur i nærmeste fremtid-innen de neste to årene.

  Men de vil fortsette å utvikle seg teknisk og prøve deres hånd for avbrudd, Clapper advart, dokumentert av en cyberattack på en Saudi Arabian oljeselskapet og amerikanske banker og børser i fjor, antatt å ha kommet fra Iran. Et siste angrep på Sør-Korea datanettverk ble antatt å ha sin opprinnelse i Nord-Korea.

  Gen. Keith Alexander, leder av National Security Agency, fortalte House væpnede Services Committee at bare beefing opp brannmurer mot cyberattacks er ikke nok. Alexander, som er ansvarlig for en ny Cyber-kommando av 40 lag av computer eksperter, sa best forsvaret mot cyber stealth er en god lovbrudd-muligheten til å spore, spore opp og angripe dem som kommer etter sikkerhet fasiliteter, kommunikasjon, finansielle institusjoner og næringer i USA.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel