• Cybersikkerhet som et emne, som vil hjelpe studenter?

  Communication, Communication Design

  Abney_432_

  Studenter av tekniske kurs på lavere og høyere nivå nå studerer et nytt emne: cyber sikkerhet og informasjonssikkerhet. Universitetet tilskudd Commission (UGC), ta merke til den økende bruken av datamaskin og informasjonsteknologi i ulike deler av hverdagslivet, har utstedt et varsel til høyskoler å innføre dette temaet.

  Brevet sier at avgjørelsen er tatt i henhold til anbefalingene fra task force på nasjonale sikkerhetssystem. "UGC og AICTE ville sikre at cybersikkerhet / informasjonssikkerhet er innført som et emne i universiteter og teknisk institusjoner på lavere og høyere nivåer."

  Her, deler noen studenter sine tanker om dette problemet.

  Kiran N., åttende semester, CSE, Nitte Meenakshi Institute of Technology, Bangalore

  I dag, håndtere vi milliarder av sider med informasjon på Internett. Vi har online bankvirksomheten og pengeoverføringer, online shopping, sosiale nettverk, e-post, kredittkortnumre, passord og så videre. Med alle disse sensitive dataene bare roaming rundt på Internett, er det svært enkelt for en hacker å få tak i denne informasjonen og bruke den til ulovlige formål.

  Cybersikkerhet er å sikre at alle data i nettverket er sikkert. I dag, bruker selv tenåringer Internett mye, uten å vite farene de kunne ansikt. Jeg tror at cybersikkerhet er et viktig tema for ingeniører. Det lærer dem hvordan usikkert data på Internett kan være, det lærer dem kravet til sikkerhet, hva skade data de laster opp på Internett er sannsynlig å møte og hvordan å takle den. Når folk er klar over av farene ved Internett kan de selv sikre data de laster opp. De kan se frem til en karriere i cybersikkerhet å hjelpe andre med å hindre slike angrep og selv delta cyber sikkerhet sentre over hele verden, å sikre data på nettet. Cybersikkerhet er en av de viktigste domenene av nettverk i verden i dag.

  Les mer relaterte emner: http://althealberto.quora.com/Abney-and-Associates%E2%94%82Reviews-on-Cyber-War-Warning-Norwegian http://chirpstory.com/li/59056

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel