• Vakna upp och titta på dessa kreditkort, finansiella officerare varna

  Communication, Communication Design

  Abney_pic_432_

  Det kan vara den mest bekväma, bländande, tillgänglig shopping mall av allt, Internet.

  Men även om du är ombonad hemma i din PJs, du kan vara offer för en digital ficktjuv, sade Shelly Buller, äldre moralitet president av Medlemstjänster på Fibre Federal Credit Union i Cowlitz län.

  De bästa råden när du använder kreditkort för att betala online försäljare, Buller sade, "är att sticka med välkända, etablerade återförsäljare som Wal-Mart, Target och Macy's.

  "Online, människor har en tendens att vara mer sårbara. Du letar efter något, och du hittar det från en leverantör som inte du är bekant med. Kanske är deras säkerhet inte lika stark som en stor återförsäljare."

  Alla typer av leverantörer vidarebefordra konsumenternas information för vinst, säger Buller. "När folk handlar för viktminskning produkter och vitaminer, de kan falla offer för"sidan försäljning"— leverantören de beställer från säljer sina namn och information till en annan leverantör," och att andra part kan sälja den till tredje part.

  "Det blir en huvudvärk att stoppa skall avdragen från ditt konto, för något du inte vill till att börja med" sa hon. "Med bättre säkerhet, det finns mindre risk...

  "Konsumenterna skyddas väl använda ett kreditkort," sade Buller och banker och kreditkassor täcka brukar förluster när de rapporteras så snart de är märkt.

  se mer: http://www.dailymotion.com/video/xwr0lxabney-associates-hong-kong-financial-news-updatenews#.USP9HB1vBWI

  http://www.quora.com/Kerei-Misterwood/Abney-Associates/Abney-Associates-Hong-Kong-Financial-News-Update-Hong-Kong-Billionaire-Peter-Woo-Talks-About-The-Global-Economic-Out

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel