• Spanske online gruppen sprer anti-Gibraltar hat og vold

  Community, Fashion Design

  http://www.panorama.gi/localnews/headlines.php?action=view_article&article=9887&offset=0

  Spanske online gruppen sprer anti-Gibraltar hat og vold, hass and associates international reviews

  Online spansk ultra-høyre Facebook gruppen Gibraltar Español (GE) synes å være å kopiere mange terrorister, rasister og hat grupper som åpenlyst bruke online sosiale nettverk nettsteder for å spre sine grusomme og brutal hater, men i tilfelle det er stort sett mot Gibraltar og dets folk!

  Ikke for første gang denne syke spanske sosiale facebook-gruppen har brukt Internett til å fremme sine demente anti-Gibraltar hat kampanje over Internett. I fjor på YouTube, postet "GE" en datastyrt produsert video som viser en fullskala militær invasjonen av Rock. Nylig dette syk bandet av fascistiskes bigots, har satt sammen en annen produksjon, som de igjen gitt ut på YouTube. Siste Video er igjen om ødelegge og tilintetgjørende Gibraltar!

  Den nyeste videoen viser en fredelig ser Gibraltar fra over Gibraltar Bay, plutselig lyden av en nærmer rakett skrikende over himmelen er hørt, kommende fullastet rakett tydelig låst på for å eliminere Rock. Missilet deretter virkninger på Gibraltar med den tiltenkte ødeleggelse og ødeleggelse! Kjører på nasjonalistiske og ofte rasistisk plattformer, gå helt til høyre ultra grupper som 'GE' om distribusjon av denne type materiale klart å fremme den nåværende spanske uforfalsket hater for Gibraltar, som er også tydelig lasteliste selv daglig fra den sentrale regjeringen i Madrid.

  Deres hat er alle om frykt, dumhet, sjalu og uvitenhet ' Selv om det er vanskelig, men hvis du tenker på det filosofisk, måtte du synes synd på folk som gjør opp grupper som Gibraltar Espanol. Noen kan spørre, hvorfor de hater oss så mye? Lett å svare "de hater oss på grunn av frykt, dumhet, sjalu og uvitenhet '

  De fleste av de som tenke skade som GE gruppen er ikke bare feiginger, men har en svært begrenset side av virkeligheten. Vanligvis disse menneskene har vært sterkt, indoktrinert i en bestemt religion av tro. En som har de aldri stilt spørsmål sannheten eller virkelighet av hva de mener. De tror bare fordi noen andre fortalte dem hva jeg skal tro. Disse menneskene også forvirre virkelighet med overbevisninger om virkeligheten!

  Internett er en fantastisk ting, datamaskiner og teknologi og alle. Jeg har omfavnet det som mange andre milliarder rundt om i verden. Men det har også blitt en måte for uvitende, uten utdannelse folk til å spy ut alle deres hat og vent og alle sine frustrasjoner.

  Å spre hat ideologi Spredning av Internett i livene til dagens samfunn reiser alle disse nye muligheter for dette mediet bruk av grupper og enkeltpersoner forkynnelse hat og intoleranse. I dag har 'Gibraltar Espanol' over 27.000 tilhengere. Som i forbindelse med størrelsen er bare en å regne med. Her er der jeg flagg min bekymring! Den GE facebook Formålsparagrafen høres ut som om det er forberedt på å gjøre noe med det rett-tenkende mennesker om bord; det står at ' gjenstand for gruppen er å bringe sammen engasjert folk med en årsak til å oppnå en spansk Gibraltar. Denne gruppen ble opprettet for å samle ideer og effektive (real) tiltak angående Gibraltar'

  De som meg, som overvåke disse slags anti-Gibraltar hat grupper uttrykke bekymring, at grupper som GE bruken av Internett til å rekruttere nye tilhengere og koble andre likesinnede grupper, kan faktisk gjøre dem mer innflytelsesrik i å spre sitt budskap, potensielt gjør dem mer farlig. Potensielle faren kommer når disse meldingene faller på ørene av noen syke nutter(s) som kan tenke å ta noen form for voldelig aksjon! Å holde GE aktiviteter fast på lokale Radar!

  Jeg vet også av ett eller to andre lignende spanske grupper, selv om det er ikke så ekstreme som GE, som er helt anti-the-Rock, og som følger på lignende linjer og eksempel som PP regjeringen i Madrid. Det spanske regjeringen i mitt syn er i stor grad skylden for den økte og helt negativt oppfatning av Gibraltar som finnes i Spania i dag.

  Fra et perspektiv på Gibraltar håper en at myndighetene her holder mer enn et øye på deres aktiviteter og også i å prøve å sette en juridisk stoppe til hevngjerrig, voldelig og hatsk kampanjen mot Gibraltar av Gibraltar Español group! Noen av de ledende medlemmene av GE er kjent, også ofte komme til Gibraltar hele tatt timer spesielt når det er en lokal historie av interesse for dem. Som 'Cadena Ser' live radio program nylig holdt på Elliots Hotel når de var til stede i hele.

  Jeg vil gjerne si en ting til disse personene i hvem som jeg sa holde en daglig kontroll på alle nyhetene i Gibraltar. Jeg si før du gjør planer, eller for å ta eventuelle tiltak for å gjenopprette Gibraltar for nasjonen, gjøre noen alvorlige forsøk på å sortere ut helt korrupte politiske klassen i ditt eget land. De som har ikke bare konkurs hele spansk nasjonen, men også ansvarlig for lidelsene til utallige millioner av dine landsmenn.

  Spanske online gruppen sprer anti-Gibraltar hat og vold, hass and associates international reviews

  View related article: http://www.shelfari.com/groups/101929/about

  View related video: http://www.myvideo.de/watch/8986617/HassandAssociatesHongkongNewsSoftLayerog_forviklingerneiAsienPac_ekspansion

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel