• Perth genoemd als 'digitale boom' kapitaal in Googles eTown Awards

  Community, Communication Design

  http://micronassociates.net/hi-TECH/2012/09/02/perth-named-as-digital-boom-capital-in-googles-etown-awards/

  HET is beter bekend als een van de steden delen van Australië's mijnbouw boom, maar nu Perth is genoemd als het kapitaal van de natie digitale boom.

  De westelijke Australische hoofdstad verdiend boven facturering in Google's eerste Australische "eTown Awards", die 600 gemeenschappen op hun online business activiteiten gerangschikt.

  Australië's digitale economie is de moeite waard zoveel van de natie ijzererts uitvoer en verwachting groeien door maximaal 70 miljard dollar in de komende vier jaar, volgens de business consultants Deloitte toegang economie.

  De reus internet zoeken zegt dat Perth leidde de stad ranglijst voor Yarra Victoria, Adelaide in Zuid-Australië en Noord Sydney en Ryde in NSW.

  Byron Shire in NSW leidde de regionale ranglijst voor Meander Valley in Tasmanië, Cessnock en Wingecarribee shires in NSW, en de regio van de Scenic Rim in Queensland.

  "Het web is het omzetten van alle bedrijven in Australië, niet alleen die doorgaans beschouwd als ondernemingen van internet," zei Google in een verklaring.

  Federale kleine Business Minister Brendan O'Connor, die gelanceerd de awards in Perth op donderdag, zei dat hij hoopte dat ze zou aanmoedigen andere kleine bedrijven om online te krijgen.

  "De digitale economie versterkt de Australië's economische groei en de belangrijke bedrijven van elke omvang zijn goed uitgerust om te profiteren van het potentieel," zei hij.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel