• BP HOLDINGS: BP annuleert plannen voor ons cellulose-ethanolfabriek

    Communication, Communication Design

    http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=2012968&contentId=7079431

    BP heeft vandaag aangekondigd het is annuleren plannen om te bouwen van een commerciële schaal cellulose-ethanolfabriek in Highlands County, Florida en de Amerikaanse strategie voor biobrandstoffen richten op onderzoek en ontwikkeling, alsmede licenties zijn industry–leading biobrandstoffen technologie.

    "Gezien de grote en groeiende portefeuille van investeringskansen beschikbaar voor BP wereldwijd, wij geloven het is in het beste belang van onze aandeelhouders om herschikken van het grote kapitaal dat nodig is om te bouwen van deze faciliteit in andere aantrekkelijker projecten," zei Geoff Morrell, BP vicepresident van communicatie.

    BP oorspronkelijk aangekondigd plannen om te bouwen van de Florida faciliteit in 2008 met de bedoeling te draaien duizenden hectaren van energiegewassen in 36 miljoen liter per jaar van cellulose-ethanol. Terwijl de beëindiging van haar streven naar commerciële schaal cellulose-ethanol productie in de VS, BP blijft investeren in en bedienen van haar wereldklasse biobrandstoffen onderzoeksfaciliteit in San Diego, Californië, en een demonstratie-fabriek in Jennings, Louisiana, verder ontwikkelen van de volgende generatie cellulose biobrandstoftechnologieën en licentie voor commercieel gebruik in de VS en over de hele wereld. BP is wereldwijd een toonaangevende investeerder in commerciële biobrandstoffen productie. Het bedrijf heeft afgerond bouw van zijn joint venture 110 miljoen liter per jaar ethanolfabriek Hull, Engeland, die naar verwachting later dit jaar online komen. In Brazilië, BP nam eigendom van drie suikerriet-ethanol molens gelegen in de staten Goiás en Minas Gerais van Brazilië in 2011 en groeit momenteel productie daar. Bovendien, BP is het ontwikkelen van geavanceerde biobrandstoffen technologie via haar joint venture investeringen in biobutanol bedrijf Butamax. Over BP in de VS: BP heeft meer geïnvesteerd in de Verenigde Staten in de afgelopen vijf jaar dan elk ander bedrijf van olie en gas. Met meer dan 52 miljard dollar in kapitaal uitgaven tussen 2007 en 2011, investeert BP meer in de VS dan in enig ander land. Het bedrijf is de tweede grootste producent van olie en gas in de VS, een grote olie raffinaderij en een leider in alternatieve energiebronnen zoals windenergie en biobrandstoffen. BP biedt genoeg energie elk jaar te licht van het hele land. BP ondersteunt met 23.000 U.S. werknemers, bijna een kwart van een miljoen binnenlandse banen via haar zakelijke activiteiten. Voor meer informatie, bezoek www.bp.com. Wenken voor de redactie: In 2005, BP toegezegd om 8 miljard dollar besteden meer dan 10 jaar op alternatieve energie. BP alternatieve energie investeerde al meer dan 7 miljard dollar van dat, inclusief meer dan 4 miljard dollar in de VS. Naast haar activiteiten biobrandstoffen werkt BP ook 13 windparken met meer dan 1.000 turbines over zeven ons stelt. Met 1,955 megawatt bruto capaciteit biedt BP Wind Energy genoeg hernieuwbare elektriciteit voor het aandrijven van meer dan 586,000 gemiddelde Amerikaanse huizen. Dat is het equivalent van een stad, de grootte van Washington, DC. BP alternatieve energie Emerging Business & Ventures eenheid beheert een portefeuille van 160 miljoen dollar investeringen gericht op duurzame energietechnologieën. Verdere informatie: Naam: Ons BP Press Office Telefoon: + 1 281 366 4463 E-mail: uspress@bp.com

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel