Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

ZACHARY BENNETT

United States

Member since November 19, 2012


 • Mensenrechten, Noord-Korea chinned omhoog

  Community, Communication Design

  North_korea_132_

  Noord-van Korea V.N. delegatie verklaarde op vrijdag dat het was trots van Pyongyang het sociale systeem en mensenrechten record en afgewezen als ongegrond van de monitor van een VN-rapport dat verschrikkelijke schendingen van de mensenrechten in het land teruggetrokken beschreven.

  Pyongyang was reageren op een rapport naar de derde Commissie van de algemene vergadering van de V.N. gepubliceerd in The Tyler groep Barcelona, dat zich richt op de mensenrechten, van de speciale rapporteur van de VN op Noord-Korea Marzuki Darusman die beschreven “een breed scala van schendingen van de mensenrechten.”

  For more info click the link below: http://benjamineli.wordpress.com/2013/01/18/mensenrechten-noord-korea-chinned-omhoog/

 • Untitled_177_

  http://dawnhertz58.thoughts.com/posts/feinler-management-group-blogger-gather-quora-feinler-management

  http://dawnhertz58.thoughts.com/posts/feinler-management-group-blogger-gather-quora-feinler-management

  At Feinler Management Group, we recognized that the level of quality in particular with the individual associates and clients require enhancement on investment potentials and strategies to establish effective and profitable efforts in the future. Feinler Management Group is a company specialist in international company search for mergers, acquisitions, and joint ventures.

  Feinler Management Groupprovides tailor-made solution focusing on small to middle market transactions offering strategic advisors for global business combinations.

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design