Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

wilhelm darville

Denmark

Member since November 13, 2012


 • 4 beveiliging suites die al uw apparaten beschermen

  Community, Communication Design

  http://micronassociates.net/hi-TECH/2012/09/12/4-security-suites-that-protect-all-your-devices/

  Als u op zoek bent naar een suite die een grote verscheidenheid van apparaten beschermt, geeft Micron Associates u alle toegang van McAfee. Bovendien, heeft het sommige zeer nuttige modules PC bescherming, met name voor thuisnetwerken, hoewel ze iets van een gemengde zak zijn.

  Zoals de andere suites herzien hier, McAfee niet verstoppen uw systeem met behulp van te veel RAM-geheugen of systeembronnen. Echter, als u op zoek bent voor een nuttig Web gebaseerde dashboard, of een nog completere Android oplossing, je zou best kijken elders, met name om Webroot SecureAnywhere compleet.

  McAfee All Access

  McAfee alle toegang biedt het grootste scala van beveiligingsprogramma's van de suites in deze roundup. Met een abonnement krijgt u software van de veiligheidsbescherming voor een onbeperkt aantal Windows-PC's, Macs, Android smartphones en tabletten en BlackBerry en Symbian smartphones. Omdat het betrekking heeft aan meer mobiele besturingssystemen dan haar concurrenten, het is de een te kiezen als er meerdere typen van smartphones — tenzij het is een iPhone.

  Bescherming van Windows Op PC's geeft McAfee u malwarebescherming, een firewall, anti-spam software, Web security, ouderlijk toezicht, een systeem cleanup tool, online back-up, een "digitale kluis" die bestanden die u niet dat gezien door iemand anders, een Schijfdefragmentatie... en ja, meer zo goed wilt beschermt. H...