Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

deborah bisch

Geneve, Zurich, Switzerland

Designer (Journalism)

Member since October 24, 2012

 • BP Holdings - UBS Tyskland ifrågasatte över påstådda skattebedrägeri - WORDPRESS

  Communication, Communication Design

  http://bpholdings.wordpress.com/2012/11/27/bp-holdings-ubs-tyskland-ifragasatte-over-pastadda-skattebedrageri/

  Schweiziska banken UBS tyska dotterbolag är under utredning av lokala åklagare enligt uppgift till skattebedrägeri.

  Bank arbetsgivare påstås hjälpt investerare att gömma pengar pass inkomster avdelningarnas myndigheterna genom att överföra det till Schweiz, säger Peter Lintz.

  Rapporterade undersökningen den 8 November 2012, sade Stuttgarter Nachrichten olagliga banköverföring som nått långt in 2012, pengar var osynligt flyttas via en intern clearingkonto på UBSS tyska filialen i Schweiz. Källa inte anges av papperet.

  Elektroniska data och andra hundratusentals material som beslagtogs i UBS’S Frankfurt kontor som var razzia i maj analyseras för närvarande av Mannheim åklagare.

  De rättsliga undersökningarna var avsedda för okänd företrädare för UBSS tysk division. Några av bankens kunder läggs bland mål, även Lintz.

  Som ett resultat har schweiziska banker varit föremål för utredningar av skatteflykt i USA och Europa, kasta schweiziska banksekretessen, inskriven i republikens lagar och traditioner, i fara.

  Bank vägrar att kommentera om frågan ganska sent onsdag samma år de mailade ett uttalande genom en talesman säger att banken redan “samarbetar med myndigheterna” men nekar till kommentar om pågående rättsliga förfaranden.

  Ett antal franska kontor av UBS har sökt som en del av en sond till påstådda medhjälp av skatteflykt tidigare i år. I vissa andra frågor som berör UBS, de förnekar mediarapporter talar om rika tyskar att flytta medel till Singapore och andra pengar centers framåt av en schweizisk skatt itu av träda i kraft i januari.

  Sedan 2009, UBS har noga undersökt “villkor” för företag med över 60 länder, däribland Tyskland och vidtagit åtgärder för att justera eller förbättra reglerna där så är nödvändigt, talesman sade.

  FOLLOW US: http://bpholdings.wordpress.com/

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel