Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

tommy hudson

United Kingdom

Member since October 22, 2012

 • Hoe om ervoor te zorgen dat uw kleine bedrijf de overgang naar de volgende generatie zullen overleven?

  Community, Communication Design

  1_432_

  bp holdings madrid spain small business tax

  http://news.bpholdingsmngt.de/how-to-ensure-that-your-small-business-will-survive-the-transition-into-the-next-generation/

  Minder dan een derde van de familiale bedrijven overleven de overgang van de eerste naar de tweede generatie eigendom. Voor die dat wel doen, overleven ongeveer de helft niet de overgang van tweede naar derde generatie eigendom. Op een bepaald moment, 40 procent van de Amerikaanse bedrijven worden geconfronteerd met de overdracht van eigendom probleem. Oprichters zijn proberen om te beslissen wat te doen met hun bedrijven; de opties zijn echter een paar.

  Het volgende is een lijst van opties te overwegen:

  Sluit de deuren. Verkopen aan een buitenstaander of werknemer. Behouden eigendom maar huren buiten beheer. Familie eigenaarschap en het bestuur controle behouden.

  Er zijn vier fundamentele redenen waarom familiebedrijven mislukken met succes overdracht van het bedrijf: Gebrek aan levensvatbaarheid van het bedrijf. Gebrek aan planning. Kleine wens van de kant van de eigenaar om overdracht van de onderneming. Terughoudendheid van nakomelingen om toe te treden van de onderneming. De belangrijkste oorzaak voor de storing is het gebrek aan planning. Met de juiste opeenvolging plannen in de plaats, zal het bedrijf, in de meeste gevallen blijven gezond.

  bp holdings madrid spain small business tax

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel