Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

genefuer

Germany

Member since October 21, 2012


 • BP MARKERER 1.000 VINDMØLLER I OS, bp holdings

  Community, Environmental Design

  Wind-turbines17-1024x819_177_

  http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do?categoryId=9040374&contentId=7073513

  bp holdings press releases and news articles Med den officielle åbning af Sherbino 2 Vindmøllepark i west Texas markerer BP Wind Energy en milepæl i sin fem-årige historie, med mere end 1.000 turbiner nu spinding på tværs af syv stater. Godsejere og Fællesskabet ledere, Texas kongresmedlem Francisco Canseco var blandt gæsterne ved en dedikation ceremoni den 22. februar til at markere starten på fuldt kommercielle transaktioner på webstedet 20.000-acre, ligger 30 km øst for fortet Stockton, i Pecos County.

  "Vi kan skabe en masse energi her i Texas og projekter, ligesom Sherbino 2 vil sikre, at vi ikke gå glip af muligheder for at gøre Amerika mere energi uafhængig," sagde kongresmedlem Canseco.

  De stærkeste vinde i den amerikanske slag gennem landets landdistrikterne centrale korridor, den enorme ranches og gårde af Texas ideelle steder at maksimere erobringen af denne vedvarende energikilde. Med Sherbino 2 er nu online, BP blevet en af de største generatorer på vindkraft i landet, kun fem år efter operationer begyndte.

  "Texas er førende inden for at fremme vedvarende elproduktion og dette justerer godt med bps forpligtelse til at producere vigtige energikilder og yde omkostningseffektive magt til vores kunder, sagde" John Graham, formand og administrerende direktør, BP vindenergi.

  Ved udgangen af 2012, virksomheden vil have investeret næsten 5 mill...