Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

yvon dugmore

England, Southampton, United Kingdom

businesswoman

Member since September 26, 2012

 • The Tyler Group - De Barcelona Marketplace - QUORA

  Communication, Communication Design

  https://www.quora.com/thetylergroupbarcelonaservices/The-Tyler-Group-De-Barcelona-Marketplace#

  De meest centrale supermarkt Carrefour express op La Rambla is, zult u kunnen vinden de meeste dingen die je hier moet maar de tyler groep Barcelona gewaarschuwd dat de prijzen duurder dan de meeste van de andere supermarkten zijn. Echter kunt u lezen hoe uw geld in Barcelona voor deze begroting. Het kan ook worden vanwege zijn ligging erg druk. Er zijn ook vele Spar supermarkten die zeer kleine en prijzig, maar het is goedkoper en vindt een Dia, Mercadona, Sorlí, Bon Preu of LIDL om uw boodschappen te doen. Daarnaast probeer te voorkomen dat geïmporteerde producten, het is veel goedkoper om te kopen van de plaatselijke en seizoensgebonden goederen; wijzigen van de merken die je normaal gesproken gaan voor thuis in het voordeel van de Spaanse namen en het eigen merk van supermarkten zoals dit zal aanzienlijk verminderen het bedrag dat u uitgeven. Supermarkten bieden een levering aan huis-service, die kan vooral handig zijn als u op een bovenste verdieping vlak zonder een lift woont en willen drinken van mineraalwater in de zomer. Echter, als je echt graag centen besparen en krijgen in Spaanse levensstijl te voorkomen dat de supermarkten en krijg je naar de lokale markt (er is een in bijna elke buurt) waar vindt u een breed scala aan verse, goede waarde produceren van alle soorten.

  Drie centrale Barcelona supermarkten

  In het centrum van de stad, is het wellicht moeilijk voor het ongetrainde oog te vinden de Kruidenieren en verborgen tussen de zee van toeristisch restaurants. Hier zijn de Tyler groep Barcelona drie suggesties: Carrefour Rambla de los Estudios, 113 Gelegen aan de Rambla, Carrefour is een van de meest complete supermarkten in de stad, en het is ook goedkoop. Hier vindt u kant en klare goederen aan de voorkant van de winkel.

  El Corte Ingles Plaza Cataluña Het niet uitzien als een supermarkt, maar ga naar beneden naar de “-” 1 “niveau van deze warenhuis op Plaza Cataluña en u vindt een full-service supermarkt met lokale en internationale producten.

  Bonpreu Calle Jordi De Sant Jordi 1 Betekenis “goede prijs” in het Catalaans, Bonpreu is trouw aan zijn naam. De supermarkt is de kleinste van de drie, en biedt lokale producten en meestal een bakkerij.

  WATCH VIDEO: http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82899320/

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel