Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

mond carlo

Denmark

Designer

Member since September 21, 2012


 • http://www.dailymotion.com/video/xur6cbbp-holdingsnews

  Bp holdings

  Londen - Britse energie belangrijke BP maandag aangekondigd een principieel akkoord te verkopen van 50% van haar belang in de joint-venture TNK-BP aan Rosneft in een mix van cash en aandelen transactie, die haar deelnemingen in het Russische staatsbedrijf bedrijf stijgen tot 19,75 procent zullen zien.

  De betaling door Rosneft is een mix van 17,1 miljard dollar in contanten en aandelen die 12,84% vertegenwoordigen van Rosneft, de Britse energie belangrijke zei in een verklaring. De voorgestelde transactie bestaat uit twee tranches: BP gebruik 4,8 miljard dollar van de tegenprestatie in geld om te kopen een verdere 5,66% van Rosneft van de Russische regering, die aan het einde van de voorgestelde transactie zal de Britse olie- en gasindustrie belangrijke deelneming "19,75 per cent van Rosneft aandelen, met inbegrip van BP's bestaande bedrijf van 1,25% wilen 12,3 miljard dollar in contanten hebben ontvangen. "

  BP zou verwerven de Rosneft aandelen uit de Russische regering tegen een prijs van $8 per aandeel (vertegenwoordigt een premie van 12 procent bij de slotkoers van Rosneft aandeel op vrijdag, 18 oktober 2012.

  'Ondertekening van de definitieve overeenkomsten is afhankelijk van de Russische regering akkoord te gaan met de verkoop van de participatie van de 5,66 procent in Rosneft en het is de bedoeling dat de verkoop van TNK-BP en deze verdere investeringen in Rosneft op dezelfde dag voltooien z...

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design