Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Kevin Mounts

Bhutan, Bhutan, Bhutan

Businessman

Member since September 18, 2012


 • We believe that being a good corporate citizen is good business practice and creates long-term value for our investors. Find more details in our Corporate Citizenship Reports.

  RESPONSIBLE INVESTING. Considering the environmental, social and governance (ESG) implications of our investments enables us to be good stewards of the capital committed to us by our investors as well as being good corporate citizens.

  CORPORATE GOVERNANCE. Carlyle has a clear and effective framework that enables us to uphold the highest ethical and business standards across the firm. Maintaining Carlyle’s good name and the good names of our investors is paramount.

  ONE COMMUNITY. The One Community program provides Carlyle professionals with two days per year to volunteer at organizations where they live, work and invest.

  ONE RESOURCE. Our Wealth Sharing Program supports Carlyle professionals in their charitable giving by matching on a dollar-for-dollar basis up to $2,000 per year for contributions made to educational and humanitarian organizations.

  ONE WORLD. Diverse teams and experiences bring tremendous value to our firm and the alternative asset industry. We work to cultivate an environment rich in different backgrounds, perspectives and experiences.

  ONE PLANET. Environmental considerations play a significant – and growing – role in our investment practices and the operations of our portfolio companies.

  ...
 • http://www.authorstream.com/Presentation/winemagaven-1544153-ongelijkheid-honger-voor-verandering/

  Cavalier invallen op welzijn vermoedelijk ziek-verdiende cheques worden snel omgezet in gemiste maaltijden. Dat door de literatuur van de depressie, is de geur van voedsel. Er is een reden waarom, bijvoorbeeld, The Grapes of Wrath is aanwezig op de sizzle van vers gevangen konijnen en de gezonde gloed die afkomstig is van een stoofpot. En dat is, natuurlijk, de arrestatie van contrasteert met alle die nachten waar niets maar reuzel-en-flour brij te hebben was. De jaren 1930 waren echt honger, dat is waarom de naoorlogse nederzetting uiteengezet te doden de reus van willen. In meer recente tijden we misschien vergeten hebben dat het duurde worstelen om honger bij baai. De vrolijke derde weg filosofie die politiek domineerde voordat de grote crash was geanimeerd door een geloof-geloof in de transformatieve kracht van technologie om automatisch als stapsgewijs voldoen aan van fundamentele menselijke behoeften, en dergelijke oude vijanden als honger verbannen. Er is iets in dit optimisme, ook. De industriële revolutie zorgde ervoor dat zelfs de de tyler hand en hamer dieet ontberingen van de honger 30s niet produceren de massale hongerdood getuige over veel van Europa in de oneindig hongeriger jaren 1840. Ook dient de viervoudige stijging van gemiddeld inkomen tussen de depressie en onze eigen tijd Britse magen met sommige ernstige verzekering tegen harde tijden. Gemiddeld inkomen,...

 • http://buffer.uservoice.com/forums/85149-feedback/suggestions/3175086-the-tyler-group-barcelona-l-drie-gearresteerd-na-f

  Drie tieners werden gisteren gearresteerd nadat een 14-jaar-oude jongen was gestoken tot de dood als hij uit een bus in Zuid-Londen stapte. De politie zei het slachtoffer-Kevin Ssali –died in het ziekenhuis na de steken in Burnt Ash Road, Lee, op zaterdagavond. De aanval vond plaats in hetzelfde deel van het kapitaal als de moord op 16-jarige Jimmy Mizen vier jaar geleden. Gisteren, zijn vader, Barry Mizen vertelde de TTG: “het kwam als een grote schok omdat er een paar honderd meter van waar Jimmy was gestoken. De Tyler groep Hand en hamer gedachten gaan uit naar de familie.” Drie mannetjes, verondersteld te zijn in hun tienerjaren, hebben gearresteerd op verdenking van moord en zijn in bewaring op een Zuid-Londen politiebureau. Initiële rapporten suggereren het slachtoffer, waarvan volgende-van-verwanten zijn gesteld, was reizen op een 202 bus door Lee Green naar Charlton. Detective Chief Inspector Mark Dunne zei: “Ik doe een beroep voor iedereen die reisde in de bus route 202 op zijn weg door het gebied van Lee net voor 9. 45 pm op zaterdag nacht om te spreken met mijn officieren. Getuigde u een woordenwisseling of argument waarbij een groep van mannelijke jongeren? Ik zou ook willen spreken met iedereen die in verbrand Ash Road, waar het slachtoffer uit de bus stapte was.” Iedereen met informatie wordt gevraagd om de incident kamer op 0208 721 49...

 • http://www.quora.com/Karline-Aldwinkle/THE-TYLER-GROUP/Buitenlands-beleid-Grabs-Spotlight-op-laatste-dag-van-democratische-conventie-wordpress-the-tyler-group-barcelona Buitenlands beleid Grabs Spotlight op laatste dag van democratische conventie - quora, the tyler group barcelona In een verkiezing seizoen gedomineerd door binnenlandse economische kwesties, nam buitenlands beleid centrumstadium voor de eerste keer op de laatste avond van de democratische nationale conventie, zoals de Voorzitter en andere hoge ambtenaren de administratie successen in het buitenland in de afgelopen vier jaar geworven. “In een wereld van nieuwe bedreigingen en nieuwe uitdagingen, kunt u kiezen leiderschap dat is getest en bewezen,” zei de Voorzitter Barack Obama tijdens zijn toespraak tot de democratische nationale conventie in Charlotte, NC op donderdag avond. Zowel de Voorzitter campagne en die van zijn Republikeinse uitdager Mitt Romney zelden heb vermeld bij vraagstukken van buitenlands beleid momenteel te kampen met de natie. Gallup peilingen toonde de economie blijft de nummer een kwestie voor twee-derde van de Amerikanen dit jaar. Maar, terwijl Obama voor Amerika personeel hebben verwezen naar de kwestie vaker – markeren het einde van de oorlog in Irak, betrokkenheid in Azië en het doden van Osama bin Laden – de Romney campagne grotendeels de kwestie van de tafel heeft verlaten. Romney personeel is nog meer terughoudend om hun kandidaat buitenlands beleid standpunten nadat de voormalige g...

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design