Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Cristina Tupper

Malaysia

Member since January 27, 2014

 • The Avanti Group Reviews Tokyo Laws: Utilstrækkelig air rage love skal opdateres

  Communication, Industrial Design

  Mxr05_alitalia_bankruptcy_432_

  Det er tid til at slå ned på eskalering i air rage og andre forekomster af forstyrrende og potentielt farlige passager adfærd, siger International Air Transport Association.

  For mange flypassagerer, der begår alvorlige forbrydelser om bord retsforfølges ikke på grund af juridiske smuthuller i eksisterende luft politiske aftaler, den faggruppe, der repræsenterer omkring 240 flyselskaber verden over sagde tirsdag.

  "Flyselskaber gør alt hvad de kan for at forebygge og håndtere uregerlige passager hændelser, men det skal følges op med effektiv retshåndhævelse," IATA generaldirektør og administrerende direktør Tony Tyler sagde i en erklæring.

  "Rapporter af uregerlig adfærd er på fremmarch. Der er for mange eksempler på folk at komme væk med alvorlige overtrædelser af sociale normer, som fare for flyvninger fordi lokale retshåndhævende myndigheder ikke har magt til at handle."

  IATA statistik angiver, at hændelser af forstyrrende adfærd sprang til mere end 6.000 i 2011, fra omkring 500 i 2007.

  Men sikkerhedseksperter siger, der er plads til luftfartsselskaberne til at intensivere deres egne bestræbelser på at forebygge og kontrollere passager ubehøvlet opførsel som flyvendes appel udvider, discount flyselskaber formere og kunde servicestandarder falder.

  "Vi bør undersøge hvordan luftfartsselskaber, der leverer alkohol på fly og hvordan de ofte ikke screening passagerer at komme på et fly at se om de er berusede," sagde Charles Slepian, en Portland, Oregon-baserede ekspert om luftfart sikkerhedsspørgsmål.

  "Lange flyvninger, for meget alkohol, overfyldt betingelser oprette denne afbrydelse," sagde han.

  Andrew Thomas, lektor i international business på Universitet Akron, siger IATAS opfordring fra regeringerne til at lette retsforfølgning er en god start på hvad han ser som et stigende problem.

  Læs hele artiklen på The Globe and Mail

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design