Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

katherine mary

Cambridge, United States

Designer

Member since January 10, 2014

 • Att köpa den perfekta motorcykel jacka

  Community, Fashion Design

  Parajumpers-a_432_

  En motorcykel parajumpers long bear har mycket länge varit en mode påstående för många som vill skymta awesome i allmänhet . Och du hittar massor av individer i den gruppen . Den främsta orsaken till att bära en kan vara antingen att söka "cool" , " snygg " eller " på " . Det ger en extra touch av manlighet och " machoness " . Men ändå , i slutet av dagen , de flesta av oss egentligen inte vet var med , och exakt hur man får en jacka som vi kommer att gilla oss själva och bli bekväma i.

  Det finns många otroligt enkla faktorer för att hålla i minnet när man försöker få en jacka som du kommer att uppskatta inte bara visa upp i dina kompisar , men att bära . Här är de :

  ett . Med kläder , skulle det verkligen ursprungliga detaljer som slår dig vara färgen . De kommer antingen att vara upprörande , avkopplande , standard , eller kanske vanligt högt. Den är identisk med motorcykel jackor. Män har oerhört par nyanser att välja på , men med damerna , det är annorlunda . Men helst kön kan du vara normalt välja en nyans som verkar överlägsen på dig . Nöja dig med vad du än väljer .

  Det är vad stil handlar om . Du besitter en av ett slag stil skulle kunna få dig att söka genuint fantastiskt , bör du vara individuellt innehåll med det . Dess alla inne i tankarna , är sätt . Nästan aldrig intellekt precis vad tidskrifterna säger : om du gillar din jacka , kan du visa det . Kommer förmodligen vara uppenbart för övrigt du talar , promenad och presentera er själva . Om å andra sidan , om du inte anser att jackan passar dig extremt effektivt , trots att det för närvarande är ett högt prissatta en person från den berömda företag, kommer du inte känner dig bekväm i det , och på samma sätt irritationen kommer presentera sig som en del av din kropp språk och kan demonstrera . I slutändan , vad är viktigt och avgörande är om du känner dig trendigt påtagning jackan eller inte . Om du gör , vila säker på att du kan se cool och elegant .

  2 . Män normalt har fått en nyans beslut av svart , grått , brunt , rött och flaska miljövänligt när det gäller att skaffa jackor . Kvinnor har mycket fler nyanser att välja på , plus att de inte, i jämförelse med sina manliga motsvarigheter , i huvudsak göra bäraren mycket mer maskulin eller macho .

  Ganska tvärtom . Men för denna otroligt identisk orsak , herrar skjuta från att experimentera med nyanser , som fruktar att det kommer att förvärva frånvarande den extra belöningen av att vilja macho och extremt maskulin . Det är en felaktig idé, och är i allmänhet inte exakt. Gå vidare och fritt vilka färger som finns . En av dessa är skyldig att ta emot dig , och du helt enkelt inte ska behålla själv från att plocka en okonventionell nyans bör du komma på att älska det .

  http://www.voguejackorse.com

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design