Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

katherine mary

Cambridge, United States

Designer

Member since January 10, 2014


 • Att köpa den perfekta motorcykel jacka

  Community, Fashion Design

  Parajumpers-a_177_

  En motorcykel parajumpers long bear har mycket länge varit en mode påstående för många som vill skymta awesome i allmänhet . Och du hittar massor av individer i den gruppen . Den främsta orsaken till att bära en kan vara antingen att söka "cool" , " snygg " eller " på " . Det ger en extra touch av manlighet och " machoness " . Men ändå , i slutet av dagen , de flesta av oss egentligen inte vet var med , och exakt hur man får en jacka som vi kommer att gilla oss själva och bli bekväma i.

  Det finns många otroligt enkla faktorer för att hålla i minnet när man försöker få en jacka som du kommer att uppskatta inte bara visa upp i dina kompisar , men att bära . Här är de :

  ett . Med kläder , skulle det verkligen ursprungliga detaljer som slår dig vara färgen . De kommer antingen att vara upprörande , avkopplande , standard , eller kanske vanligt högt. Den är identisk med motorcykel jackor. Män har oerhört par nyanser att välja på , men med damerna , det är annorlunda . Men helst kön kan du vara normalt välja en nyans som verkar överlägsen på dig . Nöja dig med vad du än väljer .

  Det är vad stil handlar om . Du besitter en av ett slag stil skulle kunna få dig att söka genuint fantastiskt , bör du vara individuellt innehåll med det . Dess alla inne i tankarna , är sätt . Nästan aldrig intellekt precis vad tidskrifterna säger : om du gillar din jacka , kan du visa det . Kommer förmodligen vara upp...

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design