Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Erin Cuddy

Ireland

Member since December 29, 2013

 • Koyal Group Training Services: FORSIKRING SVIG NÅR REKORD HØJDER

  Community, Communication Design

  275x415xinsurance-fraud_282_

  IFØLGE ABI HÆVDER FALSKE I DET FORENEDE KONGERIGE, SIDSTE ÅR TOPPEDE 1,3MIA £.

  Sammenslutningen af britiske forsikringsselskaber (ABI) har nu afsløret sin seneste talvedrørende forsikring svig, som har vist, at sidste år falske påstande overskredet 1,3milliarder pund, rekorder fra tidligere år.

  STØRSTEDELEN AF DETTE SAMLEDE BELØB KOM FRA FALSK ELLER OVERDREVNEPÅSTANDE OM AUTO POLITIKKER.

  ABI påpegede også, at forsikring svig i hele industrien – ikke kun i auto-sektoren – harværet stigende i et alarmerende tempo, og at det nu har nået sit højeste sats, efter envækst på 18 pct., sidste år, i forhold til de tal, der blev indsamlet i 2012.Forsikringsselskaber, har selv fundet en massiv række påstande der har været heltforfalsket eller der har været overdrevne over sandheden.

  ANTALLET AF FORDRINGER, DER INVOLVERER FORSIKRINGSSVINDEL HAR NÅET ENSLÅENDE SATS.

  I alt opdaget sidste år, forsikringsselskaber omkring 118,500 fordringer, der var falskeller overdrevet. Der arbejdede ud til omkring 2,279 hver uge i hele længden af året.Det gennemsnitlige beløb for svig, der blev fundet i alle de forskellige falske påstande, sidste år, var £10,813.

  Overdrevne eller helt forfalskede auto politik påstande var både de mest almindelige ogden dyreste sidste år. Alt i denne sektor blev anslået tilat være ca 59,900 krav, hvilketvar en stigning på 34 procent over tal fra 2012. Desuden omkostningerne forbundetmed krav også rose, der er steget med 32 procent i det foregående år, at nå frem til entotal på 811 mio £.

  Indenfor kategorien auto var en af de største bidragydere til totaler i rapporten ABI fra"crash for kontanter"-ordninger. Her, intetanende drivere befandt sig i ulykker nårsvindlere smadret lige ind i dem, så at de kunne gøre krav til personskader og skader.Den samlede skønnede eksponering til forsikringsselskaber fra disse scams, alene, blevanslået til £120 mio.

  På samme tid, men viste rapporten, at forsikring svig i ejendomssektoren faldt med 38procent fra at have været 137 millioner pund i 2012.

  Besøg vores kvidre side og Blogger Page

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design