Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Sharilyn Carlucci

France

None

Member since December 18, 2013

 • The Avanti Group Mining Mush and Fencing & Security Fencing news updates: Israel å bygge sikkerhetsgjerde i hjertet av Vestbredden

  Communication, Communication Design

  Det er knapt 100 meter, men et gjerde Israel planlegger å bygge gjennom fire landsbyer i hjertet av ikoniske åsene i Vestbredden viser hvor dypt okkupasjonen kommer inn palestinske liv.

  Tidligere denne måneden, beordret den israelske Defense Forces (IDF) byggingen av en separasjon gjerde i [url=http://mondoweiss.net/2013/11/israel-security-heart.html]nordlige Vestbredden[/url] på jordbruksområder tilhører fire palestinske landsbyer. "Sikkerhetsgjerde", eller "sikkerhet wall" fra hebraisk og arabisk avsetning bestillinger, kjører øst-vest langs motorveien 5, nær Tapuach, et kontrollpunkt mellom Ramallah og Nablus.

  Dette gjerdet er ikke en forlengelse av den berømte separasjon barrieren. Snarere vil det være en frittflytende kjeden koblet planke i hjertet av Vestbredden. En miniatyrversjon av veggen, skiller det noe og kan enkelt omgås fots. Det bare strekker 3,8 dunums i lengde, godt under en kilometer. Fortsatt er dette gjerdet del av et lappeteppe av barrierer i bydelen Nablus som spore highway systemet.

  Gjerdet er planlagt for bygging på gårder lander tilhører åsside lokalitetene Beita, Osrain, Qabalan og Yitma. Sammen danner de fire landsbyene en firkant med to nord og to av en israelsk motorvei. Planlagte banen av gjerdet linjer motorveien bisecting.

  "Basert på min jurisdiksjon som leder for det israelske forsvaret i dette distriktet," sier November 3 bevilgning for jeg oppnådd, signert av Nitzan Alon, den israelske hæren kommandert av Vestbredden. "Jeg tror det er nødvendig for militære formål og basert på spesielle sikkerhet forholdene avslutter i området, og denne byen, å hindre terrorister operasjoner." Dokumentet går på å si de palestinske grunneierne har sju dager å inngi en innvending.

  "Det har vært flere oppdateringer dekker angrep på Tapuach Junction," sa IDF svar til byggingen av gjerdet. En hær talsmann pekte en israelsk drept og en knivstukket i krysset, men de kunne ikke gi data om sikkerhetstrusler bestemt til disponerte banen av gjerdet.

  "Det er ikke"separasjon gjerdet,"det er"en separasjon gjerde,"sa rokke Dolphin, barriere spesialist med FNs kontor for koordinering av humanitære saker. Dolphin forklarte dette gjerdet erstatter en tidligere skillelinje. Likevel var den israelske hæren ikke kan forklare hvorfor den ble demontert. Dolphin sa det er andre gjerder langs denne veien og disse blokkere er vanlig i regionen Nablus, lagdeling ytterligere byrder palestinske bevegelse. Fortsatt kutte ny gjerdet ikke tilgang til innramming motorveien nettverket.

  Deretter ankom tidligere denne uken på mandag rundt 20 israelske grensen politiet Yitma Junction å gi grunneiere enreise feltet av området inndragning. Men turen gjennom aldri skjedd. I stedet møtte 40 palestinerne hær med en demonstrasjon. "Vi vil være her hele dagen," sa en av middelaldrende grunneiere. I en halv-en-time spredt Palestinian tilbake i sine landsbyer.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel