Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Lori Hern

Maidenhead, England, United Kingdom

None

Member since December 16, 2013


 • Politiraid Batkivshchyna Office fanget på adaptere

  Bare timer etter President Viktor Yanukovych sa på desember 9 han var klar til å sitte på en rundebordskonferanse å finne en løsning på den nåværende politiske krisen, fikk kontorene til det største opposisjonspartiet, Batkivshchyna, raidet av politiet. Flere video forer fra sikkerhetsdetaljer kameraer installert i partiets hovedkontor, ligger på 13 Turivska Street i Kievs Podil distriktet, filmet angrepet.

  På disse videoene, en håndfull av menn kledd i spesielle uniformer og tydelig merket som politimenn først klatre over gjerdet som omgir partiet kontoret, og deretter blir sett bryte låser og krasje dører med sledgehammers. Noen av dem bærer tydelig våpen.

  "I korridoren vi har folk med maskingevær, prøver å bryte gjennom i serverrom," fortalte Ostap Semerak, en senior rådgiver til Arseniy Yatseniuk, Kiev Post på tidspunktet for angrepet, som fant sted mellom 5 og 6 PM

  Angrepet fant sted like før ankomsten av EUs utenrikspolitiske Policy sjef Catherine Aston, hvis oppgave er å fremme fredelig løsning til en pågående politisk stillstand. Angrepet av Batkivshchyna gjør hennes misjon enda vanskeligere og opposisjonen mindre villige til å forhandle med regjeringen, sa medlemmene.

  Et Kiev innlegget lærling som var i Batkivshchyna kontor på tidspunktet for angrepet, sa at maskerte menn kledd i alle svarte og bærer maskingevær bestilte folk å bo der de var mens gruppen fjernet partiets s...