Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Kristia Mandey

United Kingdom

Member since December 02, 2013

 • Hass and Associates redovisning skatt förberedelse 4 bästa platser Gratis Online skatt Prep

  Communication, Industrial Design

  Man-laptop-work-300-102067131_432_

  Hass and Associates redovisning skatt förberedelse 4 bästa platser Gratis Online skatt Prep

  Om du är dreading skatt tid eftersom dina papper inte är i ordning eller en stor näbb är överhängande, du är inte ensam. Men om du är orolig sprita ut extra pengar för att betala för skatt förberedelse programvara, kan det finnas en fri lösning.

  Skattebetalare som tjänat mer än $58.000 förra året kan komma åt den inre Revenue Service gratis program och förbereda och e-fil federal skatt returnerar online utan kostnad.

  Cirka 100 miljoner människor (70 procent av amerikanska skattebetalare) uppfyller detta krav, enligt fri fil Alliance, som räknar 14 deltagande företag. Bland dem är välkända varumärken som H & R Block och TurboTax.

  Varje leverantör ställer sina egna regler för vem som är stödberättigande inom den IRS inkomst. Vissa lägre inkomst fastställas och har krav på ålder och plats. För att undvika dessa begränsningar, kan filare välja "mervärde" versioner av programvaran som inte ingår i programmet gratis. Dessa inkluderar fortfarande gratis e-arkivering för federala returer, men de skjuta betald uppgraderingar och funktioner.

  Trots federala är gratis, kan det finnas en kostnad för delstatligt inlämnande. Vissa utgivare, inklusive TurboTax, debitera för separat programvara för att förbereda staten tillbaka och samla en separat avgift till fil det. Vissa frustrerade användare gör allt det hårda arbetet för att förbereda sin avkastning innan inse hur mycket de måste betala. En stat fri arkivera program finns för invånarna i många stater.

  Cheapism.com har identifierat fyra leverantörer med bra gratis tjänst, inklusive statlig skatt förberedelse på låg eller ingen kostnad. Två av dessa topp plockar ger hela paketet för mindre än $15. De andra två får ta ut lite mer men är förknippade med tegel-och murbruk företag.

  TaxAct erbjuder alternativet gratis för skattebetalarna som gjorde $52.000 eller mindre och falla i åldrarna 18 och 57. Filers i 19 delstater och District of Columbia kan också förbereda och filen staten returnerar gratis; annars kostar de $14,99. Den fri upplagan (i motsats till fri fil) som är också tillgänglig som en gratis nedladdning för Windows-användare--ett bra val om du är orolig överföra personlig information på nätet (du kan skriva ut gratis, liksom) har inga begränsningar. Videosjälvstudier låna bistånd och användare kan maila skatteexperter med ytterligare frågor.

  H & R Block kräver skattebetalarna under 52 år gammal och har en inkomst på $58.000 eller mindre använda den fri fil upplagan av företagets programvara. Fri stat arkivering ingår för boende i 21 länder och DC; Det kostar $14,99 annars. H & R Block Free Edition (som inte är del av gratis filen programmet eller omfattas av dess ålder och inkomst begränsningar) avgifter $27,99 för delstatligt inlämnande. För vissa användare, med ett välkänt varumärke med återförsäljare som är associerade med programvaran ger sinnesfrid som är värt extra kostnaden.

  FreeTaxUSA sträcker sig dess fri arkivera erbjudande till skattebetalarna mellan 17 och 75 som gjort mindre än $58.000 och bor i stater med inkomstskatt. FreeTaxUSA ger också förberedelser och gratis federal e-arkivering utan dessa begränsningar. I båda fallen kosta staten skattedeklarationer $12,95. Tjänsten är relativt enkel--finns ingen video-guider, till exempel-- men det kan ta emot människor som är egenföretagare, ha anhöriga, äger ett hem eller har realisationsvinster till rapport. Andra leverantörer ta ut en premie till filers som behöver som stöd.

  ESmart skatt möblerar online skatt förberedelse programmet som associeras med frihet skatt tjänst. Dess fri arkivera version är öppen till 18 - till 54-åringar med inkomst av $58.000 eller mindre. ESmart skatt har också en gratis Basic Edition utan dessa begränsningar. Båda tillåter endast enkla returer (specificerade avdrag eller anhöriga) och debitera $19.95 för delstatligt inlämnande. Granskare har kommenterat på webbplatsens clunky design under de senaste åren men beundra en ny ansiktslyftning.

  Hass and Associates redovisning skatt förberedelse 4 bästa platser Gratis Online skatt Prep

  Läs fler relaterade artiklar: http://hassassociates.org/ http://hassassociates.org/about-us/

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel