Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Audrey Clancey

Ontario, Hamilton, Canada

writer

Member since November 29, 2013

 • Latest news Abney Associates technology, svindlere lover lettjente penger i trolling for LinkedIn-brukere

  Communication, Communication Design

  Latest news Abney Associates technology, svindlere lover lettjente penger i trolling for LinkedIn-brukere

  Svindlere lover lettjente penger i trolling for LinkedIn-brukere

  Det siste året sa svindlere lovende sysselsetting har spredd seg fra Facebook og Twitter til LinkedIn, hvor deres falske profiler har blitt dukker opp så fort siden er kunne ta dem ned, Bianca Stanescu, sikkerhet spesialist for anti-virus leverandør Bitdfender, fredag.

  Mens jobbsvindel er regelmessig funnet på Facebook, LinkedIn ble ansett som mindre utsatt på grunn av sin profesjonell klientell, Stanescu sa. Det synes imidlertid at en LinkedIn profil med et bilde av en pen kvinne posere som jobb rekrutterer og lovende lettjente penger er for vanskelig for folk, spesielt menn, til å motstå.

  Det er spesielt fristende for menn å klikke disse annonsene å jobbe med slike vakre menneskelig ressurs ledere liker Christina og Annabelle,"sa Stanescu. "Vi også funnet noen kalt Jessica."

  I en siste svindel rapportert av Bitdefender, "Annabelle Erica," en pen blonde, lovet å sette jobbsøkere kontakt med hundrevis av selskaper på jakt etter engelsk oversettere.

  "Det spiller ingen rolle hvilket språk du snakker, så lenge du snakker engelsk og minst ett annet omgangsspråk, det er mange jobber du tilgjengelig," profilen sa.

  Lovende mer enn 3600 kr i måneden, profilen inkludert en forkortet URL som knyttet til et nettsted registrert på et ".com" domene å unngå mistanke. Domenet er en favoritt blant bedrifter.

  På området bes søkere for sine e-postadresser og passord til deres kontoer. Luringer også be om et kredittkortnummer betale gebyr belastes for å finne jobb.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel