Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Beatrice Stewart

Canada

Member since October 13, 2013

 • Introducing Harver Group Talent Pitch Zorgvuldige en efficiënte selectie

  Community, Communication Design

  Harver_group_logo_432_

  De harver Talent Pitch stelt u in staat om op zorgvuldige, efficiënte en objectieve wijze callcenter medewerkers te selecteren. De Talent Pitch meet op een wetenschappelijk gevalideerde wijze specifieke vaardigheden en competenties die van belang zijn voor callcenter medewerkers. Vaardigheden als taalvaardigheid, typevaardigheid en multitasking komen aan bod en vanuit onderzoek wordt er gekeken naar specifieke competentieprofielen voor uw callcenter.

  De Talent Pitch laat de kandidaat kennis maken met het werk binnen een callcenter door het doorlopen van drie telefoongesprekken. Daarnaast ontvangt de kandidaat informatie over het bedrijf en de werkzaamheden door een host die de kandidaat door het proces leidt. Dit stelt de kandidaat in staat om een weloverwogen beslissing te maken om daadwerkelijk te solliciteren.

  Alle kandidaten volgen hetzelfde proces wat resulteert in een matching score per kandidaat. Deze score vertelt u in hoeverre de kandidaat past bij uw gewenste profiel van callcenter medewerker en dient daarnaast als objectieve onderbouwing in de beslissing over desbetreffende kandidaat. Daarnaast zal de Talent Pitch u tot 90% tijd besparen in het selecteren van uw callcenter medewerkers.

  Benieuwd naar de Talent Pitch? Momenteel maakt Arvato, een groot callcenter, gebruik van de harver Talent Pitch. Bekijk de Arvato demo hieronder of klik voor meer informatie over de werking van de Talent Pitch.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design