Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Santos Abreo

San Paulo, Brazil

None

Member since October 10, 2013


  • Lähde: http://www.huffingtonpost.co.uk/mike-foreman/small-business-online-privacyb4062830.html

    Jos tänä kesänä NSA valvonta skandaali laskeuma on opettanut meille mitään on, että yksityisyys ei ole vain niille jotain salattavaa. Jokainen yritys koosta riippumatta tehtäväksi on suojautua yrityksen tai asiakkaan luottamuksellisia tietoja. Tiedot täydellisestä yksityisyydestä on jotain, että asiakkailla on oikeus odottaa. Turvallisuus-iskujen uhka on maailmanlaajuinen, ja mahdollisia seurauksia kaikille pienille yrityksille syyllisiksi tietojen puutteen vuoksi voi olla vakava, erityisesti jos, jos riippumaton rahoituspalvelujen neuvonantaja tai pieni lääketieteen käytännössä, ne ovat osa säänneltyjen teollisuuden.

    2013 Tietoa turvallisuuden rikkomiseen tutkimuksen jäseneltä Business innovaatiotaitojen parantamiseksi osasto 87 prosenttia pienten ja keskisuurten yritysten (pk) Isossa-Britanniassa kokenut tietoturvaloukkauksesta viime vuonna. Lisäksi vaikuttaa yritysten kokenut noin 50 % enemmän rikkomuksia keskimäärin kuin vuosi sitten. Ja jos tämä ei ole jo tarpeeksi globaali nousu tietoverkkorikollisuutta valppaampia sääntely-ympäristön vaatimuksiin.

    Vastedes vaikuttaa siltä, yksityisyys ja turvallisuus on tarkoitus kulkevat käsi kädessä.

    Pienyritykselle, joka ajattelee vaatimaton koko tarkoittaa, ne eivät ole tavoite rikolliset tarvitsee vain katsoa kokonaisuutta. Pk perustekstiiliaineisiin huomattava osuus markkinoista. MASCO - Future ...