Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Georgette Glotfelty

Singapore

Freelancer

Member since October 05, 2013

 • Hvordan unngå reise svindel: The Corliss Group Luxury Travel Agency

  Communication, Environmental Design

  13301155465002286262_1_432_

  How to avoid travel scams

  Taxisjåfører, lokal tour selskaper og offisielle ser merker kan ikke alltid være klarert av reisende.

  Taxier er et vanlig triks for en svindel. Aldri komme inn i en taxi med mindre du er sikker det er pålitelig, og alltid enige om en pris på forhånd.

  Pass drosjesjåfører (eller "nyttig" fremmede) som forteller deg at hotellet eller attraksjon du vil gå til lukket eller fullbooket. De er ofte betalt provisjon av andre hoteller og restauranter å ta deg der i stedet.

  Alltid dobbeltsjekke, gjennom muntlig, guidebøker eller Internett, at lokale turarrangører er pålitelige. Noen vil legge uønskede statister til turen (i bytte provisjon), mens andre kan ta pengene dine og forsvinne. Mange "billig" busser tar ikke lokalbefolkningen i den thailandske-kambodsjanske grensen, for eksempel falle i den første kategorien.

  Presset er en favoritt taktikk. I Beijing, for eksempel kan du bli invitert til et tradisjonelt tehus eller kunstutstilling, og deretter presentert med en stor regning eller skyld snublet i en dyre kjøpe. Pass attraktive fremmede som inviterer deg til barer bare å forsvinne når en stor regning kommer.

  Et offisielt utseende merke eller uniform gir et ekstra lag av myndighet. Hvis du blir spurt for penger eller for passport i en uvanlig situasjon, insisterer på å sjekke med en politimann eller senior utseende offisielle første.

  Til slutt, nekte alle uønsket tilbud å kjøpe varer som du blir fortalt du kan selge på et hjem. Dette er kjent som perlen svindel. Til tross for alt dette, ikke gjør paranoia standardinnstillingen når gikk av flyet. For en ting, er svindel vanlig nok hjemme-sjekk ut Directgov for noen velkjente eksempler.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design