Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Helena Martinez

New York, New York, United States

Designer (Journalism)

Member since September 17, 2013


 • Tokyo_177_

  Source

  En nylig NHK World rapport angiver, at Japans Forsvarsministeriet overvejer at skyde ned ubemandede fly (UAVs) at invaderer sit luftrum. I betragtning af den seneste test flyvning af Kinas UAV ovenfor Diaoyu Øer, denne betænkning går ind for konfrontation og minder internationalt publikum om de vedvarende spændinger mellem de to lande.

  I debatten om årsagerne til forværring Sino-japanske forbindelser, er dybdegående undersøgelser på sammenligning af bilaterale styrke nødvendige.

  At tage et kig på hastighed kurven af Kina indsnævring BNP gap mod Japan og kurven for bilaterale forbindelser baseret på kvantitativ måling, kan man finde den strukturelle ubalance mellem to lande spiller en afgørende rolle.

  En grundlæggende mønster af bilaterale forhold tendens er at den hurtigere Kina indsnævrer dets BNP gap mod Japan, den mere aggressive japanske Kina politik bliver, og dermed de værre bilaterale forbindelser vi har.

  Sådan aggression kan forklares ved den frustration Japan modtager fra sammenligning af bilaterale styrke.

  Fra 2001 til nu, Kinas BNP steg fra en fjerdedel af Japan til at være lige, så højere. Under processen, ophobning af sådanne frustration genererer aggressiv reaktion fra den japanske regering, og derfor mere og værre sammenstød forekomme i de bilaterale forbindelser.

  I løbet af 1970erne og 1980erne var Kina en stor magt kun med hensyn til befolkning og politiske indflydelse, hvor sidstnævnte var knap nok understøttes af sin ...