Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Dominik Dimitri

Romania

Member since September 08, 2013


 • Ben_affleck_177_

  <a href="http://amog.com/entertainment/157605-5-reasons-ben-affleck-rule-batmanbruce-wayne/">Source</a>

  Ben Affleck er nye Bruce Wayne/Batman. Komme over den. Det skjer.

  Mens Ben Affleck var ikke på de flestes liste over mulige kandidater til Batman, har forhåpentligvis av nå alle de galne sunket. Men det er fortsatt folk som insisterte at Ben Affleck vil ødelegge Caped Crusader. Gjett hva? Du tar feil. Og her er fem grunner Hvorfor.

  1. Han er allerede en superhelt Daredevil kan ikke ha vært en filmatisk klassisk, men det er ikke så forferdelig som du kanskje husker. Seriøst. Gi den en annen ur. Uansett, Affleck gi ikke sin beste forestilling heller, men han klarer å trekke av en duell rolle, betyr portretterer Matt Murdock og Daredevil. Det er ikke en lett oppgave. Og uansett hvordan Daredevil viste seg, at filmen skal ha gitt Affleck noe erfaring, enten godt eller dårlig, om hvordan å portrettere en superhelt. Dessuten. Du kan ikke utsette Affleck for svakhetene i Daredevil. Det var bare så mye han kunne gjøre med det skriften og retning. For eksempel husker filmen Larry Crowne? Den hadde to Oscar-vinnerne i det, Tom Hanks og Julia Roberts, og det var en ganske dårlig film.

  2. Han har ser Joss Whedon, dude spissen Marvels filmatisk univers, gjort dette kallet umiddelbart. Affleck har perfekt haken for Kapp og hetten. Det høres dumt, men det er en viktig faktor for rollen som Batman. Og han er bakt. Uten å få alle Kevin Smith mann-beundrerlis...