Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Ezra Seraffin

Switzerland

Member since August 30, 2013

 • Abney and Associates PC Speak over UK Malware overtuiging Act as waarschuwing voor Internet – gebruikers

  Communication, Communication Design

  http://www.sourcewire.com/news/80605/uk-malware-conviction-should-act-as-warning-to-all-internet

  Londen, November 2013-de recente veroordeling van een bende UK misdaad achter een miljoen pond scam benadrukt de noodzaak voor alle internet-gebruikers zich bewust zijn van de risico's online. De zes persoon-sterk netwerk gericht duizenden onschuldige mensen gedurende een aantal jaren posting nep baan advertenties voor bedrijven waaronder Harrods en Argos op sites zoals Gumtree en blauwe pijl. De 'malware', te klikken op de links in de e-mail gedownload dat vervolgens terug persoonlijke en financiële gegevens verzonden naar de criminelen.

  "Criminelen vindt steeds verfijndere manieren aan doel slachtoffers online," zegt David Cox van Ukash. "Het is belangrijk dat iedereen via het internet herinnert zich de basics, zoals houden browsers bijgewerkt met de meest recente beveiligingsupdates en uitvoeren van up to date anti-malware software. "Maar het wordt steeds belangrijker dat iedereen online is gevoelig voor de potentiële risico's die er zijn, met name de risico's die schijnbaar echte en onschuldige e-mails."

  Werkzoekenden zijn doelwit geweest in de afgelopen jaren door criminelen uit misbruik wil maken van mensen op zoek naar werk. Gerenommeerde bedrijven, wervingsbureaus en baan advertentie websites uitleggen hoe veilig aanvragers moeten reageren op advertenties, maar oplichters vertrouwen op de wens om te reageren snel, wat slachtoffers hebben meer kans betekenen kan op Klik op per e-mail links of zelfs reageren door te betalen up front vergoedingen voor nep veiligheidscontroles.

  "Criminelen zijn uit te richten op alle internet-gebruikers met hun zwendelpraktijken. Zich bewust van de risico's online, en op zoek naar iets verdachts, is van vitaal belang en kunt voorkomen dat deze bendes profiteren van hun misdaden,"concludeert David Cox.

  Ukash ondersteunt de website AvoidOnlineScams.net, een hulpbron voor advies en helpen bij de bescherming van consumenten online. Iedere Britse burger die gelooft dat zij zijn het slachtoffer van een online zwendel moet contact opnemen met actie fraude op 0300 123 2040.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel