Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Khan Newport

Portugal

Member since August 30, 2013

 • The Newport International Runway Group Latest Articles: 3 mode beklædning bestande gør før jul

  Community, Communication Design

  Hvad gør disse 3 mode beklædning bestande inden jul?

  Den ene store håb for detailhandlere er at have den største Christmas shopping sæsonen som muligt, og har skarer af købere gennem butikkerne. Fashion apparel detailhandlere har haft at bestille alt godt frem, så hvis deres mål er slukket, og ikke som mange kunder vise sig som forventet, de bliver nødt til at rabat for at rydde lager.

  Skære omkostninger og forbedre bundlinjen er en stor prioritet for Pacific mærker (ASX: PBG), efter at komme tilbage i 2013 med en $73,8 mio nettoresultat efter skat og abnormals, efter tunge nedskrivninger i 2012.

  Virksomheden kendt for King Gee og hårdt Yakka arbejdstøj og obligationer undertøj annonceret i November, det vil være at flytte sit arbejdstøj division callcenter i Melbourne udlandet til Manila som en opgradering til kunde service forbedringer.

  I oktober sagde Pacific mærker, at første halvdel EBIT og NPAT kan være væsentligt ned i forhold til den tilsvarende forudgående periode. Dette er på grund af handel forhold, investeringer, en afmatning i arbejdstøj marked og manglende fornyelse af visse licenser i sin hjemmeartikler, fodtøj og overtøj division.

  Speciale Fashion Group (ASX: SFH) har lavet en nylige overtagelse af floder lejlighedskøb tøj kæde for 5 millioner dollars efter sigende under den bogførte værdi. Kæden har 160 butikker, og speciale mode planlægger at investere omkring 4 millioner dollars til dem over de næste to år til at puste nyt liv i forretningen.

  Speciale Fashion Group er kendt mere for sin Damemode af sådanne mærker som møllere, korsvej og Katies. Denne overtagelse vil supplere forretning med mænds og børns tøj og styrke sin position i den modne, værdi tøj segment.

  Premier investeringer (ASX: PMV), operatøren af Just gruppe datterselskabet, som har sådanne mærker som bare Jeans, Jay Jays og Portmans, sagde i sin ordinære generalforsamling møde at det var at få klar til indtastning af sin Smiggle brevpapir butikker i Det Forenede Kongerige.

  Det mener, at potentielt der er mulighed for at åbne så mange som 200 butikker i de næste fem år, og forventer, at overskuddet kunne overgå dem i sin australske butikker. Det planer om at have omkring 8 butikker åbnet inden for dette regnskabsår.

  Tåbelige Takeaway

  Resultatet af dette års jul vil give en indikation af, hvor godt økonomien er bouncing tilbage efter et års usikkerhed. Med lave renter og den almindelige forbruger følelse op har feriesæsonens indtægter bedre fremtidsudsigter nu.

  Telstras udsigter for 2014 og fremover

  Med sin legendariske, fuldt franked 28 cent udbytte er Telstra darling af Aussie investorer. Men med sin lod pris skyrocketing i det forløbne år, er Telstra forbi sin prime? Klik her for vores splinternye rapport: "Er det tid til at sælge Telstra?”

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel