Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Jacob Brown

Germany

Member since August 28, 2013


 • Ca_177_

  Source Link http://bermudasun.bm/Content/Default/Homepage-Article-Rotator/Article/Grim-warning-about-job-cuts/-3/1288/69429

  Bermuda kriisimaiden taloutta on tienhaarassa, ja Kello tikittää onko hallitus näyttää käänne ensi vuonna.

  Valtiovarainministeri Bob Richards viittaa hidastunut vuoden kestäneen laskunsa ja vaatimaton parannuksia joillakin aloilla on suunnannäyttäjä parempia aikoja. Ja ennusteet perustuvat Tuoreimpien taloutta BKT (toimenpide maantaloustuotannon) pysyvän ennallaan tai laskea 0,75 prosenttia tänä vuonna osoittaa, että saari on lähelläkään.

  Tilastotieteilijä Cordell Riley, ennustaa kuitenkin, saari pysyy taloudellinen lamakausi 2014 — ja mahdollisesti osaksi 2015. Hän lisäsi hänen pahimmassa tapauksessa näkisi 2400 työpaikat katoavat tänä vuonna ja luovia toimenpiteitä, kuten "letter of comfort" hallituksen auttaa kehittäjiä muuttua Morgan's Point, uusi turisti Mekka saatetaan tarvita.

  Arvoisa Richards kannatti kauppakamarin taloustieteen komitean johtaja Peter Everson, joka sanoi toivovansa, että vihreät versot elpyminen ensi kevääseen mennessä.

  Mutta hän varoitti, että se veisi aikaa insinööri toipuminen taantumasta — ja että kohtaamiseen kuten uuden kehityksen täytäntöönpanoa SAGE komission kertomuksen leikkaamalla kustannuksia koskevat saaren sekä ensi vuoden budjetti olisi kaikki rooli sanelee kuinka nopeasti saaren ponnahtaa takaisin.

  Lama voisi vetää osaksi 2015

  Lama voisi jatkaa os...