Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Elaine Shaws

Switzerland

researcher

Member since August 15, 2013

 • Investeren In Japan de economische heropleving met ETFs

  Community, Communication Design

  Etf_432_

  The Koyal Group Reviews (Sept. 14, 2013) - Geholpen door een reeks economische stimulans maatregelen ingevoerd door premier Shinzo Abe na de verkiezingen van December 2012, komt Japan eindelijk uit de tientallen jaren durende malaise. Onder de maatregelen – collectief genaamd 'Abenomics' – zijn een aantal gemakkelijk geld beleid ter bevordering van consumenten- en zakelijke uitgaven, investeringen in betere infrastructuur en de devaluatie van de yen op de brandstof uitvoer.

  Het beleid lijkt te werken, althans op de korte termijn. De Nikkei 225-Index is tot 64% in het afgelopen jaar, en de economie van Japan groeide door een jaarbasis van bijna 4% in het eerste kwartaal, na contracteren in 2012. Met de heer Abe de regerende partij ontvangen een sterke stempel van goedkeuring in de meest recente parlementaire verkiezingen, zijn dergelijke stimuleringsmaatregelen waarschijnlijk blijven in plaats voor de nabije toekomst.

  LEES VOLLEDIGE ARTIKEL: http://www.kiwibox.com/Alvin/blog/entry/109565551/investeren-in-japan-de-economische-heropleving-met-etfs/?pPage=0

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel