Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Noami Johnson

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

Designer (Journalism)

Member since July 18, 2013


 • Newport International Group Barcelona Spain News Updates

  Communication, Communication Design

  Færre kunder Se behovet for at opgradere deres smartphones, problemer forude for Samsung og Apple

  Det lader til, at færre folk opgraderer deres smartphones som de ukvantificerbare 'wow' faktor begynder at falme og forbrugerne bliver mindre forelsket med de never ending trinvise forbedringer mellem en smartphone model og næste.

  Ifølge ny forskning fra UBS AG de satser, hvormed amerikanske smartphone brugere har opgraderet til de nyeste modeller er faldende. Faldet i 2012, når 9 procent færre kunder opgraderet, og det er sat til at falde igen i år.

  Dette er et stort problem for håndsæt fabrikanter som Samsung, Motorola og Apple. Disse virksomheder har enormt nydt eksplosiv salget af smartphones i USA, men nu som markedet kanterne mod mætning (omkring 70% af kontrakterne er nu på smartphones) fortsatte vækst i indtægterne hovedsagelig kommer fra forbrugerne nødlanding på vandet deres gamle håndsæt og opgradere til de seneste dem.

  You might want to read

  Problemet er imidlertid at opgradere kan ofte være dyrt for brugere og samtidigt forbrugerne ikke kan se behovet for at opgradere. Selv om de nyeste flagskib modeller er meget godt bygget og tilbyder en fremragende vifte af funktioner, er virkningen og "behov" for disse nye funktioner mindre når de flytter fra én smartphone generation til næste, i stedet for at flytte fra en funktion telefon til en smartphone.

  Opgradering er dyrt for de luftfartsselskaber, der generelt skal støtte den nye hånds...