Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

drillion hall

United States

webmaster

Member since July 14, 2013


 • Untitled_177_

  source: http://www.metacafe.com/watch/10772326/jamescartervpja_marcusdawsoninvestmentjohtaja_on_abney/

  15 maaliskuu 2013 - Hong Kong - James Carter, varatoimitusjohtaja, ja Marcus Dawson, johtaja investoinnit, Abney Associates käyvät Financial Stability symposiumin sponsoroi Hong Kong Monetary Authority 30. toukokuuta 2013 Two International Finance Center, Auditorio, 56 / F, 8 Finance Street, Central HK.

  Kaksi pääteemoista ohjelmaan kuuluu: ensimmäinen, vuorovaikutus mikro-ja makrotason vakauden valvonnan ja toiseksi, Governance for Financial Stability. Ensimmäisessä, erot makro-ja mikrotason vakauden valvonnan keskustellaan sittemmin käytyjen keskustelujen rajojen makrotalouden vakauden valvonnan. Sisällä toinen aihe, rooli säännön ja harkintavallan rahoitusvakautta päätöksenteossa otetaan ylös. Tehokas ja tehokkaan hallinnon järjestelyjä rahoitusjärjestelmän vakauden politiikkaa keskustellaan myös sekä hyviä ja huonoja puolia eri institutionaaliset järjestelyt?

  Abney Associates ammattilaisten osallistuminen symposiumiin osuu halunsa parantaa yhtiön kykyä tarjota erinomaiset palvelut rehellisesti ja eettisten normien kautta vuorovaikutuksessa muiden yksilöiden ja ryhmien mukana rahoitusta ja investointeja. Ne antavat edelleen monenlaisia ​​ratkaisuja räätälöidä asiakkailleen tavoitteita ja perustuvat hyvin tutkittua tietoa. Kasvu ja vakaus ovat Ensisijaisena yritys ylläpitää puolesta niiden asiakkaita ja yhteiskuntaa yleensä.

  Hong...