Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Stephanie Simmons

United States

Member since July 13, 2013


 • Bron: http://www.behance.net/gallery/Clapham-90-inch-huis-omgezet-in-een-luxe-familie-thuis/9909659

  Op slechts een eentje meer dan 90 in brede is Tom en Sarah Tidbury huis niet heel mager genoeg om het Guinness Book of Records. Dat eer gaat naar een terras op het eiland groot-Cumbrae, uit de North Ayrshire kust van Schotland, die 37 in aan de voorkant meet — hoewel de wig, genoemd, uitspreidt aan 22ft breed als het keert terug van de weg.

  ' Mensen kunnen niet geloven hoe groot het huis is als je eenmaal binnen. Ik niet denk aan het als een thuis op het eerste - maar nu I love it'

  Voor Tom en Sarah, transformeren de periode Londen huis ze in 2009 gekocht heeft gepresenteerd sommige uitdagingen ontwerp — met name nu, als de eerste eigenschap ze gekocht als een paar snel is om hun eerste huis van de familie. Naast de vorm — slanke maar diepe — was het niet in hun droomlocatie. Maar het is in Clapham, waar veel van hun vrienden wonen, en slechts een paar minuten lopen van het station en de winkels en bars. En het was een goede prijs.

  "We begonnen te kijken naar een-slaapkamer appartementen, en ze waren zo duur," zei Sarah. "Toen Tom vond dit Parlement dat we konden kopen voor dezelfde prijs. Maar omdat het vijf tot zeven minuten lopen verder uit, op het moment het was niet een populaire beetje Clapham.' Het paar, die beiden nu 31, kocht de eigenschap voor £430.000, na Tom verkocht het appartement dat hij in West Norwood bezat.

  Initally, met niet veel ...