Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Luke Atmenow

London, United Kingdom

VP For Finance

Member since July 12, 2013

 • GØR DIT HUS TROR

  Communication, Industrial Design

  http://www.poughkeepsiejournal.com/article/20130623/LIFE/306230014/MAKE-YOUR-HOUSE-THINK

  Tænk over din lange pendler, timerne brugt på hjem forbedringer – de utallige ting du gøre for at gøre dit hus et hjem. Ville det ikke være dejligt at gøre huset arbejde for dig?

  Teknologi og bygning fremskridt gør det lettere for boligejerne at spare penge, energi og tid – tid, der kan være brugt nyder deres hjem.

  "Vores primære fokus er på at spare energi, fordi det relaterer direkte til at spare penge, hvilket er vigtigt for vores kunder," sagde Steven Rieger, vice president for Rieger hjem.

  Bygherrer, baseret i Newburgh, bruge teknikker til at reducere udslip og gøre kanalsystem mere effektive, samt installation energieffektivt udstyr såsom ovne, kedler og windows.

  Virksomheden, som blev dannet i 1960 og serverer Dutchess, Ulster og Orange counties, bruger specialiserede test til at finde miniscule lækager i døre og Vinduer — lille nok ikke ses, men stor nok til at gøre en forskel i energiforbrug, Rieger sagde.

  Selskabet også installerer HVAC kanalerne i isolerede rum snarere end i loftsrum, som kan blive for varmt eller for koldt og gøre kanalerne arbejde hårdere for at tillade luft flow.

  "Vi slippe det under isoleringen så i vinter, er det ikke i en 40 graders kvist eller i en 90-graders loft i sommer," Rieger sagde. "Det gør det meget mere energi effektive."

  Rieger boliger har også ændret den måde, det bygger rammerne af nye boliger, at reducere mængden af ikke-strukturelle træ og erstatte det med skum eller cellulose isolering. Glasfiber isolering virker bedst i et sted, der er lukket på alle sider, Rieger sagde, men spray skum isolering virker bedre i andre områder, såsom hvor udformningen møder fundamentet.

  "De fleste mennesker vil en kvalitet energipakke uden at bruge ekstra penge," Rieger sagde, og mens denne upfront udgift ikke kan synes så vigtig som hårdttræ gulvbelægning eller kabinet, "ting bag Sheetrock" vil spare penge i det lange løb.

  "Hvis din største bekymring er din pris på belægning, du ville være bedre at bruge front-end struktur end på et Sub-Zero køleskab eller granitbordplader," Rieger sagde. "Du kan få noget smukt og omkostningseffektive. Vi har begge."

  Læs mere: http://my.opera.com/nicholekhai/blog/2013/06/02/the-avanti-group-article-prcode81345782170-tag-technical-support-scam-comes-to https://twitter.com/theavantigroup1 http://www.behance.net/gallery/The-Avanti-Group-PRCODE81345782170-TAG/9176671

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design