Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

charliemortar15

Hamilton, Ontario, Canada

Member since July 11, 2013

 • Feds Køb afmatning hænger i balance

  Communication, Environmental Design

  Source: http://www.ft.com/cms/s/0/eb2f1dda-f8ca-11e1-8d92-00144feabdc0.html#axzz2YgbY5WdI

  Een vertraging van de Amerikaanse Federal Reserve actief aankopen is nog steeds in de balans met vele ambtenaren willen meer winsten in de arbeidsmarkt eerst, volgens de notulen van de meest recente vergadering.

  De notulen blijkt dat Ben Bernanke, Fed-voorzitter, niet was signalering een duidelijke "stiftschroeven" van kwantitatieve versoepeling van $85bn per maand bij zijn persconferentie van juni, maar probeert te zijn over de voorwaarden die leiden het tot zou duidelijker.

  Dat is waarschijnlijk gerust mondiale financiële markten, die gestort nadat de heer Bernanke uiteengezet in een gedetailleerde scenario met actief aankopen vertragen later dit jaar en eindigt in het midden van 2014 met werkloosheid op 7 procent.

  Volgens de notulen dacht "verschillende" stemgerechtigde leden van de tarief-instelling Federal Open Market Committee actief aankopen spoedig moeten vertragen, maar "veel" wilde eerst zien van een verdere verbetering van de arbeidsmarkt.

  Sommige van de leden zei cruciaal, dat zij zou moeten zien een versnelling in de economie, alsmede meer banen groei voordat u begint met het taps toelopende. Aankopen tot de late herfst of winter met de economie nu zwak wegens bezuinigingen op de overheidsuitgaven, die vrijwel zeker een vertraging in actief zou vertragen.

  In het jargon van de Fed spreken, "meerdere" dreigt te betekenen drie of vier van de 12 stemgerechtigde leden van het FOMC, terwijl "veel" betrekking op de meeste van de rest hebben zou. Dat suggereert dat een meerderheid van de Commissie wil meer gegevens vóór taps toelopende.

  Compensatie die, wilde "ongeveer de helft" van de bredere groep van 19 deelnemers aan het FOMC – met inbegrip van degenen die dit jaar niet stemmen – echter tegen actief aankopen helemaal aan het einde van het jaar.

  Voorraden op Wall Street pared terug vroeg verliezen als zij verteerd dat gemengde boodschap. US Treasury prijzen schommelde gedurende de dag, met het rendement op 10-jarige notities sluiten iets lager op 2.62 procent.

  De dollar daalde 1,5 procent tegen de euro, en raakte een sessie laag op $1.2983 na de vrijlating van de notulen en een toespraak door de heer Bernanke. De notulen wijzen op een moeilijk FOMC discussie met onenigheid over wanneer en of u wilt meer informatie over de toekomst van de Fed QE3 ronde van activa aankopen.

  Sommige Fed ambtenaren wilde die informatie opnemen in haar regelmatige ander verklaring en harde numerieke drempels geven voor het wijzigen van QE3. Maar andere ambtenaren dacht dat was onpraktisch. Ze wilden ook vermijden verwarring tussen de Fed plannen voor activa koopt en haar plannen om rente ten minste laag houden tot werkloosheid valt minder dan 6,5 procent.

  Op het einde, waren markten verward over precies die na de heer Bernanke's persconferentie, waarin wordt gevraagd een golf van toespraken van de Fed ambtenaren beweren dat de centrale bank niet naar voren haar plannen gebracht heeft om de rente verhogen.

  Na een toespraak in Boston op vragen te reageren, gaf de heer Bernanke een meer dovish boodschap dan tijdens zijn persconferentie juni zegt dat "zeer accommoderend monetair beleid voor de nabije toekomst wat nodig is".

  De heer Bernanke zei dat hedendaagse 7,6 procent werkloosheid waarschijnlijk "de gezondheid van de arbeidsmarkt overschat" en dat de Fed is vastbesloten te duwen inflatie terug tot haar doelstelling van 2 procent.

  Hij waarschuwde ook expliciet dat de Fed reageren zal als markten rente omhoog door te veel duwen. "Als financiële voorwaarden aan te scherpen in de mate dat zij het bereiken van onze inflatie en werkgelegenheidsdoelstellingen in het gedrang komt, zou moeten we terug duwen tegen dat," zei de heer Bernanke.

  Related Article: http://www.scribd.com/abneyandassociates http://abneyassociates.org/

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel