Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

sahara pill

Switzerland

Member since June 27, 2013

  • Clapham van 90 inch breed smalle huis omgezet in een luxe familie thuis | the avanti group

    Community

    Bron: http://www.homesandproperty.co.uk/yourhomeandgarden/myhome/claphamnarrowhousetransformedintoluxuryfamilyhome.html

    Op slechts een eentje meer dan 90 in brede is Tom en Sarah Tidbury huis niet heel mager genoeg om het Guinness Book of Records. Dat eer gaat naar een terras op het eiland groot-Cumbrae, uit de North Ayrshire kust van Schotland, die 37 in aan de voorkant meet — hoewel de wig, genoemd, uitspreidt aan 22ft breed als het keert terug van de weg.

    ' Mensen kunnen niet geloven hoe groot het huis is als je eenmaal binnen. Ik niet denk aan het als een thuis op het eerste - maar nu I love it'

    Voor Tom en Sarah, transformeren de periode Londen huis ze in 2009 gekocht heeft gepresenteerd sommige uitdagingen ontwerp — met name nu, als de eerste eigenschap ze gekocht als een paar snel is om hun eerste huis van de familie. Naast de vorm — slanke maar diepe — was het niet in hun droomlocatie. Maar het is in Clapham, waar veel van hun vrienden wonen, en slechts een paar minuten lopen van het station en de winkels en bars. En het was een goede prijs.

    "We begonnen te kijken naar een-slaapkamer appartementen, en ze waren zo duur," zei Sarah. "Toen Tom vond dit Parlement dat we konden kopen voor dezelfde prijs. Maar omdat het vijf tot zeven minuten lopen verder uit, op het moment het was niet een populaire beetje Clapham.' Het paar, die beiden nu 31, kocht de eigenschap voor £430.000, na Tom verkocht het appartement dat hij in West Norwood bezat.

    Initally, met niet veel geld te sparen, schilderde hij de plaats, zette nieuwe tapijten, en ze verhuisde in. De afmetingen van hun nieuwe huis waren verre van indrukwekkend: 7 ft 7 in via en met enkel 721 vierkante meter aan ruimte verdeeld over drie verdiepingen. Het had drie slaapkamers maar al krap waren, en er was slechts één badkamer.

    Het had een tuin, die ook lang en dun was, maar dit werd grotendeels overgenomen door een studio gebouwd door de vorige eigenaars, Tom en Sarah verlaten met weinig meer dan een kleine patio.

    Aan het begin van vorig jaar, ze waren klaar om te remodelleren van hun huis en Tom kregen in contact met een oud-klasgenoot, Tristan Wigfall, die was geworden een architect en is nu een partner bij de alma-nac praktijk (alma-nac.com). "We wisten altijd was het mogelijk uit te breiden omdat onze was de enige die op het terras dat niet is verlengd," zei Sarah.

    Uitbreiding was niet mogelijk, dus Wigfall opgesteld plannen voor een verlenging van drie verdiepingen, waardoor ze extra ruimte op elke verdieping. Dit zou ruimte bieden voor een eethoek in hun keuken/woonkamer, een uitgebreide master slaapkamer en een nieuwe slaapkamer op de bovenste verdieping.

    De eigenschap is binnen een beschermd gebied en een extensie van de conventionele-vormige threefloor was niet mogelijk omdat de nieuwe daklijn zichtbaar vanaf de straat zou zijn geweest. Dus Wigfall gemaakt een unieke "ski helling" dak aan de achterkant van het huis, waardoor ze te maximaliseren ruimte zonder verstoring van de planners.

    Dit betekent dat de nieuwe bovenste kamers gedeeltelijk plafonds gooide hebben en zijn door Velux windows verlicht.

    De tuin studio werd genomen om de beschikbare buiten de ruimte te vergroten. Dus hoewel de nieuwe eetkamer is opgebouwd over wat de patio was, hebben Tom en Sarah opgedaan ruimte in de achterste tuin. In alle, ze hun oppervlakte neemt met ruim een derde toegenomen, en een drie-slaapkamer woning omgezet in een vier-slaapkamer met twee badkamers.

    "Wij noemen het de Tardis," zei Sarah. "Mensen die komen om het te zien kan niet geloven hoe groot het is, als je eenmaal binnen."

    Nu leidt de voordeur rechtstreeks naar de belangrijkste woonkamer en keuken. Omdat de eigenschap heeft langwerpige, er is ruimte voor vier verschillende zones: een ontvangsthal met van vloer tot plafond rekken voor boeken en andere bezittingen, een woonkamer, een grijs geschilderde Shaker-stijl keuken en de nieuwe eetzaal met glazen deuren met uitzicht op de tuin.

    De tuin heeft een makeover, ook met verhoogde bedden aan de kant, een kiezel centrale loopbrug en een uitgedost gebied aan de achterkant.

    Boven, blijft een van de oorspronkelijke slaapkamers aan de voorzijde van het huis. Een garderobe is omgezet in ruimte voor ketel en wasmachine. Aan de achterkant is de uitgebreide master slaapkamer, die nu een goed-size double is, en ook groot genoeg voor een gebied dressing en een douche. Het heeft een hellende dak naar de tuin, en Wigfall heeft ingebouwde opslagmogelijkheden toegevoegd in de dakrand, verscholen netjes achter het bed.

    Op de bovenste verdieping, waar zodra er was slechts één slaapkamer er zijn nu twee, plus een tweede badkamer. Als u wilt maximaliseren ruimte is een klein balkon, voorheen weinig gebruikt zoals het kijkt uit op de straat, ingevuld voor meer opslag, terwijl een nieuw loft gebied ook broodnodige ruimte voor bezittingen geeft.

    En de trap is nu helder met nieuwe dakvensters. Het project kost een totaal van ongeveer 90.000 en werd uitgevoerd tussen April en augustus vorig jaar, terwijl Tom en Sarah, samen met hun kat, Arnold, bleef met Sarah's ouders.

    Het huis is is nu gewaardeerd op £750.000 tot £800.000, die ten dele het feit dat na vier jaar weerspiegelt hun eerder ouderwets gebied nu goed op de omhoog, met nieuwe cafés en boetieks.

    Niet dat ze van bewegende denken. "We niet echt denk aan het als een thuis toen wij hem kocht," zei Sarah, die is vijf maanden zwanger). "Maar nu I really love it hier.""Plus we weten dat we zijn zo gelukkig om te kunnen veroorloven om een huis in Londen te hebben."

    Meer hier: http://www.imdb.com/list/O8e5w1U5aO0/ http://theavantigroupallenrichard18.blogspot.com/

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel