Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

VetaCCastillo

United States

Member since June 06, 2013


  • Atelierele de croitorie realizeaza rochii de seara

    Community, Communication Design

    Fiecare femeie isi doreste sa poata dispune de unul dintre modelele de rochii de seara create de designeri de renume international. Se cunoaste insa ca aceste modele de rochii de seara sunt foarte scumpe si nu si-le poate permite toata lumea, datorita constringerilor materiale. Dar pentru a rezolva aceasta situatie, s-a gasit solutia in atelierele de croitorie. In cadrul acestor ateliere de croitorie sunt realizate rochii de seara, utilizindu-se modele create de acesti designeri.

    In aceasta situatie, este de la sine inteles, ca si preturile, acestor rochii de seara, devin accesibile unui numar mai mare de femei. S-a constatat ca, in zilele noastre, timpul de care dispune o femeie pentru a colinda prin magazine pentru a-si alege mai multe modele de rochii de seara, este foarte redus. In aceasta situatie atit magazinele de moda, cit si atelierele de croitorie, au realizat site-uri de prezentare a tuturor modelelor de rochii de seara de care dispun sau pe care le pot realiza.

    In aceasta situatie o femeie ocupata poate foarte simplu, cu doar un click, sa-si comande acele modele de rochii de seara ieftine online care o satisfac din punct de vedere material sau care corespund gusturilor sale. Pe site-urile atelierelor de croitorie sunt prezentate rochii de seara realizate dupa modelele unor case de moda renumite. Puteti gasi aici modele de rochii de seara create in cadrul casei de moda Versace. Deasemeni, tot aici veti descoperii creatii ale caselor de moda Christian Dior si La F...