Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

lois askes

bussum, Netherlands

businesswoman

Member since May 26, 2013


 • Deep Blue Group Selling Business

  Community, Industrial Design

  Cover_deep_177_

  http://deepbluegroup.com/business.html

  Deep Blue Group tarjoaa laajan valikoiman palveluja keskittyi sulautumisen, myynti tai arvostus yksityiset yritykset. Ymmärrämme, että voidakseen menestyksekkäästi myydä yritys, on monimutkaisia prosesseja, jotka on noudatettava. Et todennäköisesti tarvitse asiantuntemusta jäsentää strategian, tietäen yhtiön arvon ja sen esittämistä tehokkaasti maksimoida hintansa.

  Myyntiprosessi voi olla todella stressaavaa ja pitkiä mutta Deep Blue Group tarjoaa resursseja ja korkeatasoista osaamista etu asiakkaillemme.

  M &A Luominen exit strategia yrityksesi on valtava juttu että edellyttää tietoisen päätöksen. Deep Blue Ryhmä voi antaa palautetta siitä, mikä hankkeen rakennetta ja hinnoittelua-alueen. Tästä Asiakas on paremmat mahdollisuudet päättää, jos se on menossa läpi myynnin tai ei.

  Myymällä yritys on ainutlaatuinen ja huolellinen prosessi, joka vaatii ohjausta kokeneita ammattilaisia, jotta varmistetaan korkein menestymismahdollisuuksia.

  Tapauksissa, joissa yritysjärjestelyyn pinta ovat aloittavien yhtiöiden sulautumisen, kumppanuus riitoja ja myynti jäsenille johtoryhmä.

  Meidän laaja kokemus tällaisten skenaarioiden avulla voimme hyödyntää osaamistamme ja luovuutta, jotta voidaan optimoida mahdollisuudet saada haluttu tavoite. Deep Blue Group selvästi ymmärtää oikeudellisia kysymyksiä, veroseuraamukset ja muita vaikeuksia yritysmyynnin.

  Valitsemalla sopiva ostaja vaikuttaa yrityksesi ...