Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

julie brown

Canada

webmaster

Member since May 20, 2013


 • Southwoodin Group Research 

  Community, Industrial Design

  Research1_177_

  http://thesouthwoodgroup.com/research.php

  Pohjimmiltaan Southwoodin Group olemassa tutkimus, kartoittaa ja analysoida aliarvostettu ja alle tunnettuja yrityksiä sen institutionaalisia asiakkaita.

  Klo Southwoodin Group emme valita varastot, jotka käymme läpi, vaan olemme supistui asiakkaillemme tarkistaa kyseisen kalakannan, ja antaa käsityksen muuttujia, jotka vaikuttavat todennäköisimmin sen kurssilasku, jotta asiakkaamme voivat hyödyntämään oikeaan aikaan.

  Vuodessa voimme tarkistaa noin 600 varastoja, jonka avulla voimme tietää, mikä näiden pienten yritysten on onnistuu todennäköisimmin yli seurannut sijoitusaika.

  Southwood Ryhmä kuten kaikki muut tutkimuslaitoksiin, hyödyntää kaikki peruslaskutoimitukset ja raakaöljyn arvioinnin tekniikoita tarkistamaan raakadataa, ennen työllistävät oman talon laskelmissa.

  Vietettyään tuhansia työtunteja kokoamista ja tietojen tarkistamiseksi, ja voidaan tehdä johtopäätöksiä, vasta sitten me voi aloittaa prosessin, joka tekee Southwoodin Group ainutlaatuinen sen ikäisensä. Kun olemme mielestämme oikein tunnistettu pääoma, joka on aliarvostettu markkinoilla me sitten työllistävät dynaamiseen talon monikerroksinen analyysi prosessi, joka lopulta synnyttää useita korrelaatio, josta voimme tehdä päätös irtisanoa varastossa tai suositella sitä meidän kauppiaille.

  Ajoitus on kriittinen lähes kaikilla toimialoilla, mutta tämä ei ole koskaan ollut todellisempi kuin sisällä sijoitustoimintaa. K...