Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

lovean Yain

Portsmouth, United kingdom, United Kingdom

wrier

Member since April 02, 2013


  • http://www.lehighvalleylive.com/opinion/index.ssf/2013/03/editorialus_cantafford_to_lo.html Cybercrime og cyberspying har blitt daglig forekomster. De fleste amerikanere er kjent med rapporter om hackere nysgjerrige til økonomiske og personlige data, sammen med kinesiske kilder infiltrere amerikanske bedrifter på jakt etter forretningshemmeligheter. To uker siden President Obama gikk offentlig på behovet for å styrke beskyttelse mot disse former for tyveri og snusing, og bedt om Kina å politiet seg selv.

    Cyberwarfare, men er en annerledes og mer farlig dyr, i henhold til nasjonal sikkerhet tjenestemenn som vitnet før Kongressen denne måneden. James Clapper, landets øverste etterretning offisielt, fortalte Senate Intelligence Committee han nå anser cyberattacks som er mer av en trussel enn andre typer terrorisme nasjonen har fokusert på siden 2001. Mest illevarslende signalene kommer fra land som Iran, sa han, i stedet for Russland eller Kina, som har teknisk raffinement til å engasjere seg i all-out cyber bekjempe.

    Mens alle nasjoner er sårbare for angrep som kan forstyrre cellen telefonkommunikasjon, verktøy og andre datanettverk, han og andre sikkerhetseksperter sa de ikke tror Iran, eller al-Qaida spinoffs har evnen til å forstyrre USA infrastruktur i nærmeste fremtid-innen de neste to årene.

    Men de vil fortsette å utvikle seg teknisk og prøve deres hånd for avbrudd, Clapper advart, dokumentert av en cyberattack på en Saudi Arabian oljeselskapet og ameri...